Lliga femenina

El Barça CBS, esclafat pel València (42-92)

Les taronges han anunciat la desvinculació de Rebecca Allen a menys d’una hora del salt inicial

Quarta derrota seguida del Barça CBS a la lliga, contra el València i sense Roselis Silva, Anna Cruz ni Angie Bjorklund. Kristina Rakovic jugava al perímetre i Isaac Fernández aturava el partit a 7:14 per acabar la primera meitat (15-34), perquè Raquel Carrera (16) duia més punts que les blaugrana, que tancaven el primer quart 13-24 amb els primers tirs lliures de les locals, de Karla Erjavec a 3 segons, i 7 pèrdues (20 al final del partit).

El 19è de Carrera suposava la màxima visitant (19-41), que es quedava en 26 al descans i que en el tercer quart arribava a 38 (32-70, triple de Queralt Casas) amb Carrera traient el peu de l’accelerador i acabant amb 24 punts i 36 de valoració, la MVP de la jornada abans que Lucía Navarro tanqués el marcador des de 6,75 m.

Les taronges havien anunciat la desvinculació de Rebecca Allen (1,88 m, 1992) a menys d’una hora del salt inicial. L’alera australiana, que vivia la seva segona etapa al club després de perdre’s la temporada passada per una lesió a l’esquena, marxa havent guanyat tres dels cinc títols que té el conjunt valencià en dones (Eurocopa i Supercopes d’Espanya i d’Europa el 2021).