Espanyol

Wu Lei es queda a casa per culpa d’una lesió

Espanyol. El davanter xinès no ha viatjat a Marbella per unes molèsties, tot i que s’espera que només sigui qüestió de dies

L’Espanyol ja és a l’hotel de concentració a Marbella, concretament al nucli de San Pedro de Alcántara, on els blanc-i-blaus faran una estada durant els pròxims deu dies, fins al divendres 29 de juliol, quan viatjaran cap a Anglaterra per jugar un amistós contra el Brighton de la Premier League. Els blanc-i-blaus van realitzar ahir una sessió matinal d’entrenament a la ciutat esportiva Dani Jarque i a la tarda van viatjar cap a Marbella. Ho van fer amb una absència destacada, i és que Wu Lei, que ja no va disputar el partit de divendres passat contra el Montpeller, es va quedar a Barcelona. L’atacant xinès té unes molèsties que no li permeten d’entrenar-se amb els seus companys i de moment continuarà la recuperació a casa. Tot i això, en el club confien que Wu Lei es pugui incorporar a l’estada a Marbella els pròxims dies a la concentració de l’equip si l’evolució és l’esperada.

La llista de convocats a la concentració la formen un total de vint-i-nou jugadors: Pedrosa, Keidi Bare, Cabrera, Simo, Darer, Pol Lozano, Puado, Nico Melamed, Sergi Gómez, Lecomte, Embarba, Raúl de Tomás, Oscar Gil, Calero, Vini Souza, Omar, Jofre, Joan García, Angel Fortuño, Vargas, Vadillo, Luka, Aleix Vidal, Rubén, Brian, Dimata, Vilhena, Joselu i Villahermosa, que agafa el relleu del lesionat Gori i ja va jugar i marcar contra el Montpeller.

Diumenge, partit contra el Lille

L’Espanyol tenia programat només un amistós en aquesta estada a Marbella, el divendres a les 19 h contra Las Palmas al Marbella Football Center. Ahir, però, el club blanc-i-blau va informar que no serà l’únic, i és que diumenge a dos quarts d’onze del matí els de Diego Martínez s’enfrontaran a un rival de molta entitat. Es tracta del Lille, campió de la lliga francesa la temporada 2020/21 per davant del PSG i que té grans jugadors, com el canadenc Jonathan David, el portuguès Renato Sanches i el francès Jonathan Bamba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)