Espanyol

Puado: “Em trobo molt bé i espero que sigui un gran any”

L’atacant de l’Espanyol es troba al cent per cent en aquest inici i espera que el club pugui renovar a Sergi Darder

L’Espanyol continua el seu stage de pretemporada a Marbella preparant el partit d’aquest divendres contra Las Palmas (19h), mentre des de la direcció esportiva es continua treballant en possibles incorporacions, sortides i renovacions pendents. Javi Puado ha repassat l’actualitat dels periquitos: primeres setmanes, expectatives individuals i col·lectives per aquesta temporada i la continuïtat d’un pilar com Sergi Darder.

Diego Martínez i el treball de les primeres setmanes

“Des del primer dia amb molta intensitat, té clar les coses que vol de l’equip, nosaltres anem assimilant a poc a poc el que ens demana i estem treballant al màxim perquè surtin les coses bé.”

Rendiment individual

“Espero fer un bon any i ajudar molt a l’Espanyol. Cada any estic preparat i, com a mínim, em preparo perquè sigui una bona temporada. No sempre és fàcil jugar a primera, però crec que tots els que estem aquí tenim el nivell per fer-ho i, òbviament, personalment espero que sigui un gran any.”

Sensacions personals

“Em trobo molt bé. L’estiu passat, per l’acumulació de partits, vaig passar dos mesos parat per un problema al pubis, però aquest any em trobo molt bé. Estic al 100% i espero continuar així tot l’any.”

Posició al camp

“Mentre jugui m’és indiferent on sigui. Sempre he dit que m’agrada més pel centre, però jugaré on em necessiti l’entrenador, ja sigui de davanter, mitja punta o extrem. A banda també em trobo còmode.”

Joselu

“És un jugador amb molta experiència, ha estat a grans equips. Venir a l’Espanyol crec que és un bon pas per ell, està molt content, amb moltes ganes i crec que ens ajudarà molt.”

Nouvinguts

“Intentem que s’integrin el més ràpid possible. Volem ajudar-los i que se sentin com a casa des del primer dia.”

Sergi Darder i la renovació de contracte

“És un jugador molt important per a nosaltres. És molt bo, ho va demostrar l’any passat. Si es queda doncs molt millor. Esperem que sigui així, el club ja sap que ha de fer amb jugadors d’aquest tipus. L’equip i el cos tècnic volem que es quedi.”

Capitania

“Em veig com un jugador més. Si s’han d’agafar els galons, per mi no hi hauria cap mena de problema, però això ho decideixen els jugadors i tècnics. Està clar que hi ha jugadors més veterans i que porten més anys i que a dia d’avui no és important ser capità, sinó que l’equip vagi bé.”

Aposta per la pilota i ser protagonistes

“Si volem guanyar partits, com més tinguem la pilota i més protagonistes siguem, doncs molt millor. El que és innegociable és l’actitud, les ganes i la intensitat. A partir d’aquí, guanyar partits. El més important és sumar de tres en tres i si ets protagonista està clar que és més bonic.”

Objectiu

“L’objectiu és guanyar el màxim de partits possibles. És difícil a primera, però volem sumar de tres en tres. I quan no es pugui doncs treballar per tornar a fer-ho. És evident que volem quedar com més amunt millor, però a poc a poc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)