Espanyol

Calero: “La gent es divertirà amb nosaltres”

El central de l’Espanyol assegura que seran un equip propositiu que voldrà la pilota i afirma que el grup està il·lusionat amb la temporada que arriba

L’Espanyol continua amb les sessions d’entrenament de pretemporada després de les bones sensacions en el primer partit amistós davant el Montpeller. L’equip ja prepara el següent duel: aquest divendres davant Las Palmas a les 19h. El central Fernando Calero ha parlat de l’evolució de la pretemporada, ha destacat la il·lusió del grup amb la nova campanya i ha definit la proposta futbolística que vol tenir l’equip aquest any.

Evolució de la pretemporada: primers entrenaments i partits

“Els entrenaments i la pretemporada són una part molt important. Comencen els partits, però s’ha de seguir amb el ritme d’entrenaments i agafar la intensitat que ens demana el tècnic cada dia i en cada jugada. S’ha de valorar cada detall, és on es marca la diferència. Ens ve de gust jugar, provar-nos i donar el màxim.”

“La primera setmana sempre és una mica d’adaptació, tots venim d’un període llarg d’estiu. Aquestes setmanes ja són al màxim, són de preparar ja el primer partit de lliga. Crec que tots estem donant el màxim, tenim molta il·lusió en aquesta temporada amb un cos tècnic nou i idees noves, volem donar el millor de cadascun.”

Il·lusió amb la temporada que arriba i el treball sobre les idees de Diego Martínez

“Estem molt il·lusionats, són idees noves, però crec que tots les estem agafant molt bé. L’entrenador ens ha transmès des del primer dia la seva idea: volem ser un equip que proposi, que no esperi a veure què passa en el partit. Crec que és una bona decisió, però hem de treballar molt per aconseguir-ho.”

La nova proposta futbolística

“La gent es divertirà amb nosaltres. Serem un equip intens, dur, que proposa i voldrà jugar la pilota i que concedirà poc.”

Adaptació de les noves incorporacions

“L’adaptació va molt bé. Som un equip molt unit. La gent que arriba l’acollim com si portés molt temps amb nosaltres i no tindran cap problema per adaptar-se ràpid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)