Espanyol

Keidi Bare: “M’agradaria estar aquí molt de temps”

A Keidi Bare, una distensió al genoll esquerre va deixar-lo fora de combat a finals d’abril. Ara, ja s’entrena amb el grup i avui ha parlat en roda de premsa des de Marbella, on l’Espanyol està de preparació.

Com et trobes?

“Ja estic entrenant amb l’equip. Em trobo bé físicament i mentalment. Entrenant tots els dies i a seguir amb aquest ritme”.

L’estil del nou entrenador

“A tot l’equip li agrada aquest estil. M’agrada el ritme i l’intensitat que el cos tècnic ens diu però tot l’equip s’hi troba bé”.

Posició preferida

“Mentre jugui, jugaré on el tècnic vulgui. Primer de tot és l’equip”.

El tècnic, Diego Martínez

“Cada entrenador té les seves coses. El grup està molt feliç amb el nou cos tècnic i a segui endavant”

Readaptació

“Aniré poc a poc, partit a partit. Haig d’entrenar bé i fer les coses el millor possible per arribar al meu nivell. Farem un gran any”.

Expectatives

“El meu desig és dia a dia. Com a persona, hem d’entrenar bé i ja veurem què passarà. No m’agrada vendre una cosa que no és. Ja veurem què passarà”.

Un dels preferits de l’afició

“M’omple d’orgull perquè els pericos sempre m’han rebut molt bé. Aquí em sento com a casa. No sé perquè és però els hi dono les gràcies perquè sense ells, l’equip i jo, no som ningú. Ells ens empenyen a cada partit i nosaltres tenim l’obligació de fer-ho tot per guanyar els partits”.

Renovació?

“A mi m’agradaria estar aquí molt de temps. Em sento còmode i estimat i això és una altra cosa que veurem què passarà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)