Espanyol

El curs de Puado

Espanyol. L’atacant, de 24 anys, confia que aquesta temporada serà la de la seva confirmació a primera divisió

Javi Puado aspira a confirmar-se aquesta temporada en la primera divisió. Després d’un curs passat gairebé de debut perquè fins aleshores la seva presència a la màxima categoria havia estat testimonial, amb una lesió al pubis que li va condicionar l’inici, ara se sent fort. “Em trobo molt bé. L’estiu passat, per l’acumulació de partits, vaig passar dos mesos parat per un problema al pubis, però aquest any em trobo molt bé. Estic al 100% i espero continuar així tot l’any.” Ho va explicar ahir des de Marbella, on l’Espanyol està fent uns dies de preparació. I és que Puado va encadenar la temporada passada un exigent any a segona divisió, que va acabar amb l’ascens periquito, amb una participació en els Jocs de Tòquio que el va afectar.

Ara, l’atacant, que la temporada passada va jugar 30 partits de lliga, 26 com a titular, i va marcar només quatre gols, està obligat a créixer. “Cada any estic preparat i, com a mínim, em preparo perquè sigui una bona temporada”, va dir. “No sempre és fàcil jugar a primera, però crec que tots els que estem aquí tenim el nivell per fer-ho i, òbviament, personalment espero que sigui un gran any”, hi va afegir el barceloní, polivalent en la parcel·la ofensiva. “Mentre jugui m’és indiferent on sigui, sempre he dit que m’agrada més pel centre, però jugaré on em necessiti l’entrenador”, va concloure.

LA DADA

4
gols
va marcar Puado el curs passat en la lliga, competició en la qual va disputar 30 partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)