Espanyol

La convicció de Diego Martínez

Espanyol. El tècnic transmet la seva idea a un grup que se l’està creient. Avui (19.15 h/Esport 3) els blanc-i-blaus tenen un nou test amb Las Palmas

L’Espanyol continua treballant i preparant la pretemporada, sota la direcció del nou entrenador, Diego Martínez, que intenta instaurar un nou model de joc. “Estem molt il·lusionats, són idees noves, però crec que tots les estem agafant molt bé”, va explicar aquesta setmana el central Fernando Calero, en consonància amb el que han anat dient la resta d’integrants del vestidor que han parlat. “L’entrenador ens ha transmès des del primer dia la seva idea: volem ser un equip que proposi, que no esperi a veure què passa en el partit. Crec que és una bona decisió, però hem de treballar molt per aconseguir-ho”, va explicar Calero sobre un tècnic que està enganxant el grup. “Des del primer dia ha posat molta intensitat, té clar les coses que vol de l’equip. Nosaltres anem assimilant a poc a poc el que ens demana i estem treballant al màxim perquè surtin les coses bé”, va indicar Javi Puado. “A tot l’equip li agrada aquest estil. M’agrada el ritme i la intensitat que el cos tècnic ens diu i tot l’equip s’hi troba bé”, va dir Keidi Bare, que hi va afegir: “El grup és molt feliç amb el nou cos tècnic.” “La gent es divertirà amb nosaltres. Serem un equip intens, dur, que proposa, que voldrà jugar la pilota i que concedirà poc”, va completar Calero.

Avui, nou test

Aquesta tarda (19.15 h/Esport 3) l’equip blanc-i-blau tindrà una nova oportunitat per seguir rodant i posar en pràctica el treball dut a terme aquests dies de preparació a Marbella. Precisament a la ciutat malaguenya, els periquitos disputaran l’amistós d’avui contra Las Palmas, en què s’espera el debut del porter Benjamin Lecomte i la reaparició de Raúl de Tomás.

LA FRASE

El grup és molt feliç amb el nou cos tècnic. A tot l’equip li agrada aquest estil i s’hi troba bé
Keidi Bare
Migcampista de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)