Champions

El Chelsea remunta i es classifica

El Chelsea serà als quarts de final de la Champions League. El conjunt blue, que perdut a la Premier League on va desè i fora de les copes, només li queda la bala d’Europa, ha aixecat l’eliminatòria a Stamford Bridge, després del 1-0 de l’anada favorable al Dortmund. S’ha imposat (2-0) amb dianes de Sterling i Havertz i continua viu.

Ha estat un xoc vibrant, amb moments per tots dos, en què la realitat és que qui més ocasions ha generat ha estat l’equip entrenat per Graham Potter. A la primera part, el Chelsea n’ha tingut de molt clares però no ha estat encertat. Havert n’ha xutat una al pal, després ha marcat però en fora de joc, després Koulibaly ha fallat sense porter... fins que Sterling (43’) sí ha fet diana tot seguit de refer-se d’un misto dins de l’àrea.

L’eliminatòria estava igualada i ha estat el Chelsea qui l’ha decantat via Havertz, de penal. El gol ha estat polèmic, ja que el davanter alemany ha fallat la pena màxima, l’ha xutat al pal, però el VAR ha interpretat que el borusser Ozcan, que ha acabat refusant el rebot de la fusta, ha entrat a l’àrea abans d’hora i l’àrbitre ha fet repetir el llançament. A la segona, no ha perdonat Havert (53’).

Fins al final, el Dortmund ho ha intentat, amb més cor que cap, i el Chelsea ha buscat el contraatac. No s’ha mogut el marcador i els londinencs s’han classificat.

Chelsea-Dortmund
2-0 (2-1)
Benfica-Bruges
5-1 (7-1)
Tottenham-Milan
21 h (0-1)
PSG-Bayern
21 h (0-1)
Porto-Inter
14/3, 21 h (0-1)
M. City- Leipzig
14/3, 21 h (1-1)
Nàpols-Frankfurt
15/3, 21 h (2-0)
Madrid-Liverpool
15/3, 21 h (5-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)