Més futbol

Messi, amb un doblet, manté invicte a l’Argentina

L’Argentina va vèncer per 0-2 al Perú i es manté en la primera posició del grup de classificació de la CONMEBOL per al mundial 2026. Lionel Messi s’ha erigit, per variar, en el protagonista del seu país marcant un doblet en la primera part que han sentenciat el matx. D’aquesta manera, l’actual campiona del món es manté invicte després de la seva victòria a Qatar i en la fase de classificació comanda la taula amb dotze punts de dotze possibles.

A més, amb 31 gols, Messi s’ha convertit en el màxim golejador de tota la història de les eliminatòries sud-americanes superant Luis Suárez i fent el seu cinquè doblet en la seva carrera en aquesta fase de classificació igualant el rècord d’Alexis Sánchez (Xile) i Joaquin Botero (Bolívia).

L’Argentina continua en un estat dolç des que el passat desembre va guanyar el mundial de Qatar enllaçant ja vuit partits sense perdre ni encaixar una sola diana –contra Panamà (2-0), Curaçao (7-0), Austràlia (2-0), Indonèsia (2-0), Equador (1-0), Bolívia (3-0), Paraguai (1-0) i Perú (2-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)