Sabadell

Rodatge i molt de treball

Sabadell. Miquel Olmo lloa l'actitud de la plantilla arlequinada durant dues setmanes “molt dures” d'entrenaments i la participació dels nous fitxatges i els joves en el primer partit amistós

El Sabadell acumula ja dues setmanes de pretemporada, que el seu tècnic, Miquel Olmo, qualifica de “molt dures” pel que fa a la càrrega i el volum de treball. “L'equip ha treballar molt fort i és normal que estiguem una mica espessos en el primer partit i que les cames pesin”, va explicar Olmo en referència al partit de dissabte a Tona contra el Manlleu (0-1). El tècnic vallesà va felicitar els seus futbolistes després del primer compromís de l'estiu i va remarcar que “el més important és sumar minuts i que tothom tingui participació”.

Miquel Olmo va valorar el gol d'Edgar, ja que va assegurar que marcar, encara que sigui en partits amistosos, sempre és important per a la confiança d'un davanter, i va explicar per què un dels nous fitxatges del Sabadell, Javi Hervás, només va jugar uns vint minuts: “Havíem pactat amb ell que només jugués al voltant d'un quart d'hora. Ha treballat moltíssim aquests dos dies, però hem decidit que no jugués gaire estona, la suficient per acumular minuts.” També van debutar amb la samarreta arlequinada Agus Medina, Aridai Cabrera, Íñigo Eguaras i Miguel Ángel Riau. L'entrenador del Sabadell va lloar la seva actitud en la pretemporada, així com la dels futbolistes del filial que participen en els entrenaments del primer equip i que van jugar a Tona. “Han treballat bé. Han tingut bons minuts en el terreny de joc i han d'aprendre dels companys del primer equip. Els joves han d'aprofitar aquestes oportunitats”, va explicar Olmo. El proper amistós serà dimecres a Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)