Sabadell

Creixement ofensiu

Sabadell. Després de la sequera dels primers amistosos, l'equip arlequinat va afinant en atac. En espera que arribi el davanter que falta, Sotan i el jove Ernest acaparen el protagonisme

La primera preocupació de l'estiu del Sabadell va ser la falta de gol, amb un de sol en els tres primers amistosos. Però un dels objectius de la pretemporada és, precisament, detectar defectes i corregir-los i, de mica en mica, l'equip de Miquel Olmo va creixent en atac. La primera preocupació del tècnic va ser la solidesa defensiva, però la continuïtat del bloc, sobretot en defensa, li va facilitar les coses i de seguida ja es va veure un equip amb la lliçó defensiva apresa. En atac, els progressos sempre són més lents, i més tenint en compte que la peça que li falta al Sabadell per completar la plantilla és un davanter contrastat que marqui diferències. Els set gols marcat en els tres últims amistosos –0-2 contra el Nàstic, 3-0 contra el Vila-real i 2-2 contra el Masnou– han servit per millorar els números i la confiança de l'equip arlequinat en atac.

Tot i que falta un fitxatge per a la davantera i amb Edgar lesionat els últims dies –avui es tornarà a entrenar–, Miquel Olmo ha donat molts minuts al davanter del filial Ernest Forgas, que els està aprofitant a la perfecció. Màxim golejador la temporada passada a tercera divisió amb el Rubí amb 21 gols, Ernest ha de jugar en principi amb el Sabadell B, però de moment s'està reivindicant. Ja ha marcat dos gols aquesta pretemporada i se l'ha vist sempre molt actiu en atac. L'altre jugador del Sabadell que aquesta pretemporada ha marcat més d'un gol és Soran Tanabe, que també n'ha fet dos. Edgar, Riau i Aridai, a més d'un gol del Masnou en pròpia porteria, completen la nòmina golejadora.

De moment, altres jugadors atacants, com Tamudo, Gato i Collantes, encara no s'han estrenat, però intentaran fer-ho en els dos amistosos que li falten al Sabadell. Pel que fa al davanter que falta, el club continua rastrejant el mercat en un moment en què hi ha molta demanda –molts equips esperen al final per concretar els últims reforços atacants– i no gaire oferta.

L'ALTERNATIVA

Ernest Forgas, amb fitxa del filial, aprofita les oportunitats que Olmo li dóna

ELS GOLEJADORS

El penedesenc i Satan Tanabe són els dos únics que han marcat fins ara més d'un gol

PROBLEMES FÍSICS

Edgar va marcar el primer gol de l'estiu, però s'ha perdut els últims duels per lesió

Ahir, descans i aquest matí, a la platja

La setmana passada va ser intensa per al Sabadell, amb tres partits i diverses sessions d'entrenaments, de manera que l'inici d'aquesta està centrat en la recuperació. Ahir, la plantilla arlequinada va tenir festa i aquest matí hi ha prevista una sessió d'entrenament amb activitats a la platja de la Mar Bella, a Barcelona. A la tarda l'equip torna a descansar i demà la setmana es torna a intensificar, amb una doble sessió, al matí a Sant Oleguer i a la tarda al CAR de Sant Cugat. Dijous, el Sabadell afrontarà el setè amistós de l'estiu, al camp del Reus; divendres hi haurà entrenament matinal i dissabte, a més d'una altra sessió al matí, rebrà a la tarda l'Espanyol a la Nova Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)