1a divisió

Podria mirar-s'ho des de la banqueta

1a divisió. Iker Casillas s'entreveu com a suplent després que Carlo Ancelotti anunciés canvis per avui

Sense ser del tot clar, Carlo Ancelotti es va mostrar explícit en la roda de premsa d'ahir assegurant que en el partit d'aquesta nit contra l'Elx hi haurà canvis importants en el seu onze inicial. La bomba passa per Iker Casillas, els dos diaris esportius madrilenys– Marca i As-–van fer-se ressò de la suplència del capità del Real Madrid per al matx d'aquest vespre, i quan els dos mitjans coincideixen en una notícia rellevant significa que hi ha hagut una filtració interessada des del club blanc. El tècnic italià ha informat a la seva plantilla que hi haurà canvis perquè vol els seus futbolistes actius i preparats, i segons aquestes informacions ja hauria manifestat a Keylor Navas la seva titularitat per al partit d'aquesta nit. Ancelotti va manifestar que “Iker està bé”, i es va unir al discurs del president en l'assemblea del club en què va assenyalar que la unitat és clau per aconseguir els objectius. En qualsevol cas, la divisió en la graderia del Santiago Bernabéu i els vuit gols encaixats pel porter en quatre partits de lliga podrien haver decantat la decisió del tècnic, encara que aquesta podria ser temporal.

“Alguna cosa canviarem, alguna cosa…”, va dir l'italià quan va ser qüestionat per una possible suplència d'un altre dels jugadors que estan en l'ull de l'huracà, Benzema. “Crec que tota la plantilla comprèn que hi ha molts partits i que la rotació és normal. Ho vaig fer amb Arbeloa el dimecres i ho han d'entendre com una rotació, no pas com un càstig. Si Karim no juga, ell entendrà perquè. Benzema va estar bé, però vaig voler posar un jugador que donés equilibri i deixar els dos jugadors més ràpids per a la contra. Si no juga, Benzema entendrà que és una rotació”, va assegurar Ancelotti sobre la possible entrada de Chicharito en lloc del francès. En 41 minuts de joc el mexicà suma dues dianes, una més que el francès, que acumula 288 minuts en lliga. El que segur que jugarà és Cristiano Ronaldo, que segons l'italià no precisa de descans perquè es troba, segons les seves paraules, be físicament i mentalment.

D'altra banda, l'Elx arriba al Santiago Bernabéu amb la difícil tasca de gratar un resultat positiu. “Seria de bojos no signar un empat”, va manifestar el tècnic il·licità, Fran Escribá. L'Elx mai va ha aconseguit vèncer en el coliseu blanc i només ha aconseguit puntuar en tres ocasions en 20 partits disputats.

LES FRASES

Crec que Iker està molt bé. Està clar que, com ha dit el president, la unitat és molt important. Si Benzema no juga, entendrà perquè.
Cristiano Ronaldo està bé. El necessitem al màxim. No necessita descans
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)