3a divisió FEF

El Prat agafa avantatge en la primera posició

Sense oposició. L'Ascó no aconsegueix inquietar el conjunt potablava, que aprofita l'empat del Júpiter a casa per col·locar-se líder en solitari

El Prat no abaixa el ritme i ja és líder en solitari de la competició. El conjunt dirigit per Pedro Dólera no va deixar cap opció a l'Ascó, un altre dels favorits per acabar primer, i va aprofitar l'empat del Júpiter per afermar-se al capdavant de la taula. Ahir van ser els gols de Sascha i Fede Bessone els que van decantar la balança però també la feina coral d'un equip que cada vegada ofereix més bones sensacions. Abans de començar el duel, la parròquia pratenca va retre un emotiu homenatge al directiu de l'entitat Vicente Baltasar, que va morir la setmana passada de manera sobtada. Ja amb la pilota en joc, l'equip local va ser capaç de generar quatre ocasions clares de gol en el primer quart d'hora, però no va poder obrir la llauna. En la primera, Sergio López va ser providencial en un xut de Sascha (2'), en la segona, Collado va rematar de cap desviat una centrada de Jordi Sánchez (6'), en la següent, el davanter no va trobar porteria en un servei ras (9') i finalment Ignacio no va poder definir una passada de Javi Lara (15'). Després d'un tram més igualtat, el Prat va tornar a pressionar de valent i, just abans del descans, Sascha va anotar el primer gol del partit amb una rematada de cap després d'una centrada de Fede (1-0).
Un altre inici dels locals
Tornant dels vestidors, el conjunt potablava va repetir de nou l'inici fulgurant i, després de dos avisos importants –de Sascha, que va sortir desviat; i de Jordi Sánchez, aturat per Sergio López–, de nou l'ariet Jordi Sánchez va cedir la pilota a Fede, que arribant des de la segona línia va
etzibar un xut potent i col·locat a la base del pal (2-0). A partir d'aleshores, l'Ascó es va espolsar el domini constant del Prat i va disposar d'alguna arribada a l'àrea local –Asier i Bertomeu van estar a prop de fer la diana que escurcés distància–, però els futbolistes potablava es van mostrar molt segurs i no van tenir cap ensurt important. De fet, fins i tot haurien pogut eixamplar la victòria en els instants finals.

PRAT 2 ASCÓ 0

PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Putxi, Javi Lara, Ignacio, Collado (Jaime, 74'); Jordi Sánchez (Charly Ruiz, 72') i Sascha (Elhadji, 63'). ASCÓ: Sergio López; Edu Vives, Socías, Joel Coch (Cristino, 56'), De Nova (Munta, 56'); Artur Godia, Massana, Llopis (Gerard Roigé, 73'), Bertomeu; Virgili i Asier. GOLS: 1-0 (45') Sascha. 2-0 (56') Fede. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: al local Jordi Sánchez, i als visitants Edu Vives i Bertomeu. PÚBLIC: 700 espectadors al municipal Sagnier del Prat de Llobregat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)