3a divisió FEF

Què li passa al campió?

3a divisió. Una mala ratxa de resultats ha condemnat l'Ascó, un dels màxims candidats a jugar la promoció d'ascens, a la part baixa de la taula, a només tres punts del descens

Des de la temporada 2006/2007 amb el Reus, cap campió de tercera no s'havia quedat sense ascens com va passar a l'Ascó l'any passat. I l'experiència no sembla que li hagi provat. Després de cinc jornades sense guanyar –només un punt dels últims quinze–, els de la Ribera d'Ebre han caigut en la catorzena posició, a només tres punts de la zona de descens.

L'equip ha entrat en una dinàmica negativa, i a la falta de gol –dues dianes en aquestes darreres cinc jornades– s'hi ha sumat una plantilla curta, minvada per les lesions, les sancions i la marxa d'un jugador important com Genís Soldevila. “Estem en una mala dinàmica en què tot ens surt malament i l'equip està fotut, però seguim amb il·lusió i moltes ganes i estem treballant per revertir la situació”, explica Enric Socias, un dels pesos pesants de la plantilla. “Vam tenir un inici de lliga irregular, però estàvem ben situats; ara, després d'aquests mals resultats, estem en una situació que, si no guanyem, aviat se'ns pot complicar”, comenta el central tarragoní, que fa també una mica d'autocrítica: “Pequem de falta de concentració en molts gols i a vegades ens falta intensitat.” Sigui com sigui, però, el futbolista asconenc té clar que l'objectiu que marca la directiva i el mateix equip continua sent tornar a jugar la promoció d'ascens. “Repetir la gesta de l'any passat és molt complicat, però el mínim sí que hauria de ser disputar el play-off”, explica Socias, que, tot i això, confessa que la mala ratxa de resultats ha fet canviar una mica la mentalitat de l'equip: “Ara som més realistes i anem partit a partit.”

LES DADES

1
punt
ha sumat l'equip de la Ribera d'Ebre en els últims cinc partits –un empat i quatre derrotes.
15
gols
ha anotat l'Ascó en aquestes primeres 14 jornades de lliga; l'any passat n'havia fet 22.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)