3a divisió FEF

El Sant Andreu salva els mobles

3a divisió. La Pobla, superior en el primer temps, s'endú botí a domicili

SANT ANDREU 1 LA POBLA MAF. 1

SANT ANDREU:Segovia, Méndez, Carroza (Noguera, 57'), Juanma, Santolalla, Jorge, Alcover, Juanan (Toro, 57'), David López (Makaay, 72'), Arjona i Sekou.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri Vidal, Ruxi, Roger, Dani, Vadillo (Jesús, 91'), Alfons, Gil, Ojeda, Brugui (Rayco, 72') i Rodri (Iván Vidal, 78').GOLS:0-1 (23') Rodri. 1-1 (62') Noguera.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:als locals Carroza, Alcover, Santolalla; als visitants Ruxi, Roger i Dani.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al Narcís Sala.

El Sant Andreu i la Pobla van repartir-se els punts en dues parts clarament diferents. En la primera, els tarragonins van ser millors davant un rival sense idees, mentre que després del descans, més per empenta que per joc, els andreuencs van empatar.

Les sensacions van ser millors per a la Pobla en el primer temps, en què va generar un parell d'ocasions (Dani i Ojeda) abans del gol. La tercera va ser la bona, en una acció en què Rodri va aprofitar la passada de Gabri Vidal.

En el segon temps, la Pobla va abaixar el pistó i el Sant Andreu ho va aprofitar per dominar, tot i que amb seriosos problemes per transformar el control en ocasions. Així, l'estratègia, per mitjà d'una falta lateral rematada per Noguera, va salvar el partit per als locals. En el tram final el duel es va equilibrar i tots dos equips podrien haver marcat. Alcover i Sekou, del Sant Andreu, van tenir ocasions i, ja en l'últim sospir, Iván Vidal va rematar massa elevat una gran oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)