La Pobla i el Júpiter deixen escapar una bona oportunitat

Insuficient. L'empat deixa els grisgrana últims i els grana a cinc punts del quart lloc

pobla de maf. 0 júpiter 0

POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri, Roger, Ruxi, Dani, Jesús, Facu (Brugui, 54'), Adrián (Rayco, 54'), Rodri, Gil i Ivan Vidal (Riki, 72').JÚPITER:Andrés, Dani, Pep, Sergi, Rafa, Adri, Eric, Santolalla, Adrián (Uroz, 79'), Vives (Prat, 73') i Ángel (Abou, 87').ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Rodri, Jesús i Rayco; i als visitants Rafa, Vives i Adri.T.V.:per doble amonestació al visitant Sergi (89').PÚBLIC:uns 200 espectadors.COMENTARI:Veient els resultats dels seus rivals, la Pobla i el Júpiter van deixar escapar una bona ocasió per escalar posicions en la taula en un partit força ensopit i amb ocasions de gol escasses. De fet, en tota la primera meitat, les aparicions visitants a la porteria rival es van limitar a una rematada de cap desviada de Pep just abans del minut 30 de joc. Per la seva banda, el filial grana va estar un xic més incisiu, tot i que Andrés no va ni intervenir. Ivan Vidal va ser el primer a provar-ho, en una bona rematada desviada per un defensa, mentre que Rodri va tenir dues bones ocasions. En la primera, després d'una assistència de Ruxi, va rematar al lateral de la xarxa (25'), mentre que just abans del descans el seu xut va sortir alt. Després de la represa, en canvi, van ser els barcelonins els que van tenir de les millors ocasions per obrir la llauna. Però ni Adrián, que es va precipitar en la rematada, ni Eric, que va topar amb el travesser, van poder trencar un 0-0 insuficient per als dos equips.