3a divisió FEF

El Vilassar i la Pobla empaten per seguir en zona de ningú

3a divisió. Als dos equips ja només els queda certificar la permanència

VILASSAR 0 POBLA DE MAF. 0

VILASSAR DE MAR:Imanol, Jaume, Oumar, Adri, Ivan, Viale, Soufiane, Pau, Matamala (Ousman, 88'), Ali (Marcos, 71') i Sergio Ginés.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol (Avi, 46'), Roger, Ruxi, De Nova, Vadillo, Facu (Riki, 59'), Adrián, Ivan, Gil i Brugui.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Viale, Soufiane i Sergio Ginés; i al visitant Ruxi.

Amb la feina gairebé enllestida a la lliga, el Vilassar i la Pobla de Mafumet van repartir-se un punt que acosta els dos equips a la permanència matemàtica però que els deixa en terra de ningú a la taula classificatòria. Com és habitual, el filial grana va sortir disposat a aconseguir el control de la possessió de la pilota, i així va ser. Però paradoxalment, va ser el conjunt maresmenc qui va disposar de les millors ocasions de gol. Soufiane i Pau ho van provar en un parell d'arribades, sense encert. Després de la represa, els locals van fer un pas endavant i Oumar i Ali haurien pogut obrir la llauna en els primers cinc minuts. A partir d'aquí, tret d'una ocasió per banda, els dos equips es van conformar amb un empat que no deixa del tot descontent ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)