El Santfeliuenc sorprèn el líder

3a divisió. En una gran segona meitat, els d’Andrés González van passar per sobre l’Hospitalet

SANTFELIUENC 3 L’HOSPITALET 1

SANTFELIUENC:Toni, Éric (Rovira, 65’), Adri García, Joserra (David López, 74’), Juanjo Prior, Nacho, Pol Reñé, Romo, Josele, Gibert i Collado (Recort, 78’).L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Rodri, Eudald, Gómez, Diego (Juste, 71’), Javi Lara (Canario, 78’), Ton, Salinas, Vinicius i Pasquina (David García, 71’).GOLS:1-0 (59’) Collado. 2-0 (73’) Collado. 3-0 (86’) Gibert. 3-1 (92’) Salinas.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:a Joserra i Collado; i a Gómez, Pasquina, Dani Fernández, David García i Rodri.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

Tardarà molt de temps l’afició del Santfeliuenc en oblidar la gran tarda de futbol viscuda a les Grases. Els d’Andrés González van derrotar el líder, que acumulava quinze partits sense perdre, en una victòria fabricada a la segona part gràcies a un joc de conjunt sublim que va superar amb contundència l’Hospitalet. El primer acte va ser equilibrat. Les aproximacions no van sovintejar les àrees. Però a la represa, el Santfe va sortir a per totes i, al 59’, Jonatan Collado va aprofitar una passada a l’espai de Romo per superar el defensa Diego i definir amb sang freda. El gol va animar els locals que van passar per damunt del seu rival. Al 73’, de nou Jonatan Collado, en recollir una sortida de falta, va superar el porter Aliaga. I en plena exhibició local, Joan Gibert va aprofitar una assistència de David López per fer el tercer amb una rematada precisa al minut 86. Salinas va maquillar el resultat amb un gol en l’afegit.