Girona

Míchel

Entrenador del Girona

“Hem tingut personalitat per atacar”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va valorar el meritori triomf del seu equip al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla. El de Vallecas es va mostrar orgullós de l’actitud del seu equip: “Estic content. Davant del Getafe vam poder ser més verticals, però contra el Sevilla ho hem intentat tot per anar cap endavant tot i que ens ha faltat fluïdesa. Ens ha mancat tranquil·litat per sortir de la pressió, ja que el rival ha vingut a buscar-nos, i guanyar aquí no és fàcil. Això sí, hem tingut la sort que altres vegades des del VAR no hem tingut”, deia Míchel, que hi afegia: “Hi ha marge de millora sempre, però en la segona hem sortit amb personalitat per arribar a camp rival i atacar. En la primera ens ha costat per la pressió que ens feia el Sevilla.”

L’equip gironí se situa segon classificat de manera provisional, un aspecte que no fa perdre el son al tècnic tot i el bon inici que han firmat els seus: “Les dinàmiques són de 10 o 12 partits i després parlarem si estem bé o no i si mirem a dalt o no. Tots els equips estem començant i nosaltres ho hem fet bé, res més”, sentenciava l’entrenador del Girona.

DE MÈRIT

“Guanyar aquí no és fàcil i l’equip ho ha intentat tot per anar endavant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)