Girona

El Girona traspassa Santi Bueno al Wolverhampton

El conjunt de la Premier paga més de deu milions d’euros pel central uruguaià i els gironins cobraran el 20 per cent d’una futura venda

Definitiu. Santi Bueno ja és jugador del Wolverhampton Wanderers de la Premier fins al 2028 després que el Girona i els Wolves hagin fet oficial el seu traspàs aquesta tarda. El central uruguaià ja va viatjar ahir cap a Anglaterra per passar la revisió mèdica i durant el dia d’avui s’han acabat de tancar els últims serrells de l’operació, que deixarà a Montilivi uns 12 milions d’euros, convertint-se en la venta més cara de la història del club superant els 10 milions que va cobrar el Girona pel traspàs de Portu a la Real Sociedad l’estiu del 2019. Això sí, una xifra molt llunyana als 25 milions d’euros que tenia com a clàusula de rescissió, tot i que el Girona cobrarà el 20 per cent d’una fuura venda.

La sortida del central uruguaià ha estat molt ràpida, i és que les negociacions amb el Wolves s’han produït en els últims dies, però ara el conjunt gironí està pràcticament obligat a trobar un relleu a Santi Bueno en les últimes hores de mercat. L’opció número u continua sent la del central del Barça Eric Garcia, tot i que cada vegada sembla més complicada per la posició del tècnic Xavi Hernández, que no vol la seva sortida.

Santi Bueno deixa el Girona després de cinc anys i mig de vincle amb el club. El primer any i mig al Peralada, quan era el filial del Girona, on va jugar cedit pel Barça B, i des de l’estiu del 2019 al primer equip gironí, amb qui ha disputat un total de 120 partits entre totes les competicions, marcant quatre dianes i aconseguint una suma de 57 victòries. Aquest curs l’uruguaià encara no havia pogut disputar ni un sol minut, i és que s’ha perdut la pretemporada i l’inici de curs per culpa de la lesió muscular que es va fer en el partit de la 36a jornada del curs passat al camp del Celta. Ara, però, Santi Bueno ja estava recuperat, i de fet va entrar en la convocatòria del partit de dissabte passat al camp del Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)