Girona

Bueno ja és història

Santi Bueno ja no és jugador del Girona un cop ahir es va fer oficial el seu traspàs al Wolverhampton Wanderers després d’una negociació frenètica i d’allò més ràpida, que porta el central uruguaià a la Premier League. El nom del central uruguaià era un dels més atractius que tenia el conjunt gironí per rebre propostes de l’exterior aquest estiu, però la lesió que es va fer en el tram final de temporada ha provocat que la seva sortida s’hagi produït a escasses hores del tancament del mercat. Bueno comença així la seva primera aventura professional fora del Girona, amb un contracte als Wolves fins al 2028.

Econòmicament l’operació és importantíssima per al Girona, i és que el conjunt anglès pagarà un total d’uns 12 milions d’euros pel seu traspàs, una xifra que converteix la de Santi Bueno en la venda més gran de la història del club, superant els deu milions d’euros que els gironins van ingressar per Portu l’estiu del 2019 en el seu traspàs a la Real Sociedad. D’aquesta manera la xifra del traspàs es queda pràcticament a la meitat dels 25 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió. A més, el conjunt gironí es reserva un 20 per cent d’una futura venda, de manera que si la progressió de l’uruguaià continua sent la dels darrers anys els gironins encara podrien rebre un altre ingrés important.

Es perd un referent

Esportivament, la marxa de Santi Bueno és, lògicament, un cop duríssim per a la plantilla, que perd un futbolista diferencial amb la manera d’entendre el joc de Míchel. A més, el Girona veu minvada notablement la seva fortalesa defensiva en espera de veure quin pot ser el relleu que acabi arribant a Montilivi. I és que l’uruguaià deixa el club després de disputar 120 partits amb la samarreta blanc-i-vermella, i passar de promesa de futur a internacional amb la selecció absoluta de l’Uruguai.

LES XIFRES

El Girona cobra uns 12 milions d’euros i el 20 per cent d’una futura venda de Bueno

EL SOSTRE

L’uruguaià es converteix en la venda més gran de la història del conjunt gironí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)