Girona

Portu torna al Girona fins al 2027

Després de tancar l’arribada de Jhon Solís a primera hora de la tarda el Girona ha fet oficial el segon fitxatge del dia, el d’un vell conegut com Cristian Portugués Portu. El mitjapunta i extrem murcià, de 31 anys, torna a Montilivi després de deixar el club l’estiu del 2019 per anar a la Real Sociedad, i ho fa amb un contracte de llarga durada, fins al 2027. El conjunt gironí pagarà un traspàs al Getafe al voltant d’1,5 milions d’euros, una xifra sensiblement inferior als 3,5 que el conjunt madrileny va haver de pagar a la Real Sociedad fa tot just dos mesos per fer efectiva la compra obligatòria inclosa en la cessió inicial.

Portu iniciarà doncs la seva segona etapa al Girona, on hi va arribar l’estiu del 2016 procedent de l’Albacete i ja en el primer curs va aconseguir l’ascens a primera. El de Beniel va completar les dues temporades a la màxima categoria dels gironins i l’estiu del 2019 va ser traspassat a la Real Sociedad per 10 milions, fins ahir, l’operació de venda rècord del club –Santi Bueno l’ha superat amb 12 milions.

Amb l’arribada de Jhon Solís i Portu el Girona centra els esforços en tancar ’arribada d’un central, que cada vegada sembla més probable que acabi sent Eric Garcia després que el Barça no descarti l’operació com una contrapartida a la cessió de Joao Cancelo procedent del Manchester City. A més, els gironins podrien mantenir oberta la porta a incorporar un altre migcampista. En el capítol de sortides l’únic nom que hi ha sobre la taula és el d’Alexander Callens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)