Girona

Alejandro Francés, opció prioritària per a l’eix de la defensa

El Girona treballa contrarellotge en les últimes hores del mercat de fitxatges per tancar la plantilla el més competitiva possible. Amb la marxa de Santi Bueno i la més que probable d’Alexander Callens, l’eix de la defensa és una de les prioritats per la direcció esportiva, que sembla que té un nou nom a dalt de tot de la llista. Amb l’opció d’Eric Garcia complicada pel bloqueig de Xavi Hernández a la sortida del català, el Girona ha engegat la maquinària per incorporar Alejandro Francés, nascut a Saragossa l’agost del 2002 (té 21 anys recent fets) i que ha firmat un inici de curs amb el conjunt aragonès de nota formant parella amb Jair –el Saragossa va primera a segona A amb nou punts de nou possibles.

Alejandro Francés va debutar amb el primer equip de la seva ciutat amb només 17 anys, el curs 2019/20. Des de llavors acumula 94 partits entre la lliga regular de segona A, la fase de promoció i la copa del rei, unes xifres molt bones per a un futbolista tant jove i de tanta projecció com ell. A més, Francés és internacional sub-21.

Un perfil més veterà

Allunyat de Francés, per qui el Girona hauria de negociar amb el Saragossa, un equip que vol tornar a primera i enguany ha format una bona plantilla –els aragonesos podrien demanar uns 4 milions d’euros pel seu traspàs–, hi ha un altre perfil més veterà d’un futbolista que ja ha jugat a primera anteriorment però que ara ho fa a segona A. El fet que acabi contracte el 2024 podria beneficiar al conjunt gironí que té diverses opcions a la recambra per assegurar com a mínim un dels jugadors en la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)