Girona

Oficial: Jhon Solís al Girona fins al 2028

El club gironí paga un traspàs d’uns sis milions d’euros pel migcampista colombià de 18 anys, que arriba procedent de l’Atlético Nacional

La primera operació anunciada d’un últim dia de mercat intens a Montilivi és el fitxatge de Jhon Solís. El jove migcampista colombià era ja a Girona, pendent d’acabar de resoldre tots els tràmits per incorporar-se al conjunt colombià. Solís firma un contracte fins al juny del 2028 després que el Girona hagi pagat un traspàs a l’Atlético Nacional que s’acosta als 6 milions d’euros. Solís és un migcampista de només 18 anys (en farà 19 a l’octubre) amb molta projecció i reforça el mig del camp del Girona, que ha perdut una peça clau la temporada passada, Oriol Romeu.

Amb aquest fitxatge el Girona obre l’aixeta de les arribades que s’han de produir en les properes hores. Els objectius són un central que cobreixi la baixa de Santi Bueno, un jugador de perfil ofensiu que es pugui adaptar la banda i, si és possible, un altre migcampista. De tots aquests, qui està més encarrilat és l’atacant, i és que si no passa res estrany els gironins tancaran el fitxatge de Portu en les properes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)