Girona

Portu és l’escollit per reforçar l’atac

Cristian Portugués Portu, és l’escollit per reforçar l’atac del Girona de Míchel, que acordarà amb el Getafe un traspàs pel futbolista tot i que aquest estiu el conjunt madrileny ha pagat a la Real Sociedad 3,5 milions en concepte de compra obligatòria després de la cessió de la campanya passada. Per tant, o recupera la inversió –els 3,5 milions– o n’extreu un benefici per part del conjunt gironí.

Portu, que firmarà un contracte per quatre temporades, iniciarà doncs la seva segona etapa al Girona, on hi va arribar l’estiu del 2016 procedent de l’Albacete i ja en el primer curs va aconseguir l’ascens a primera. El de Beniel va completar les dues temporades a la màxima categoria dels gironins i l’estiu del 2019 va ser traspassat a la Real Sociedad per 10 milions, fins ahir, l’operació de venda rècord del club –Santi Bueno l’ha superat amb 12 milions.

Amb l’arribada de l’extrem dretà, tot i que pot jugar a la mitja punta i també per la banda esquerra, el Girona ha de fer oficial en breu l’arribada de Jhon Solis per al centre del camp i, en teoria, un central que tapi el forat deixat per Santi Bueno i l’hipotètic que podria deixar Alexander Callens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)