Girona

Amb l’arribada d’Eric Garcia el Girona donaria per tancada la plantilla

El Girona ha tancat durant el dia d’avui els fitxatges de Jhon Solís i Portu per reforçar el centre del camp i la zona ofensiva. D’aquesta manera els gironins centren els seus esforços en tancar l’arribada d’un central que cobreixi la sortida de Santi Bueno. En les últimes hores la situació ha fet un gir radical, i és que després d’iniciar l’ofensiva per negociar el fitxatge del central del Saragossa Alejandro Francés, el Girona torna a creure en l’arribada d’Eric Garcia en qualitat de cedit, que era la seva primera opció. La clau de l’operació és la cessió de Joao Cancelo del Manchester City al Barça, que pot incloure com una contrapartida que el club blaugrana accedeixi a cedir el central de Martorell al Barça, cosa a la que Xavi Hernández es negava inicialment.

En cas de tancar l’arribada d’Eric Garcia el Girona donarà la plantilla per tancada, renunciant a incorporar un segon migcampista com estava previst inicialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)