Girona

El Girona té ben encarrilat el fitxatge de Gabriel Misehouy

El neerlandès, a punt de complir 19 anys, arribaria lliure després de finalitzar el seu contracte amb l’Ajax

El tercer fitxatge del Girona de l’estiu està a punt de caure, i és que després de les arribades del central txec Ladislav Krejci i de l’atacant d’Almussafes Abel Ruiz, el club gironí té molt encarrilada la incorporació de Gabriel Misehouy, tal com ha avançat el periodista Fabrizio Romano i ha pogut confirmar L’Esportiu. A diferència dels dos fitxatges anteriors, el neerlandès arribarà lliure a Montilivi, i és que el mitjapunta de 18 anys –en complirà 19 el proper 18 de juliol– va finalitzar el 30 de juny el seu contracte amb l’Ajax.

L’objectiu del Girona és que el fitxatge de Misehouy es pugui tancar aquesta setmana per tal que pugui començar la pretemporada, que arrencarà el dimecres 10 de juliol, a les ordres de Míchel. El jove talent neerlandès feia temps que estava en l’agenda del conjunt gironí, cosa que ha facilitat que el Girona s’hagi avançat a altres clubs importants del continent que apostaven per ell.

Misehouy serà una aposta de futur dels gironins, i és que el neerlandès no va arribar a debutar amb el primer equip de l’Ajax en partit oficial (sí que ho va fer en amistosos). L’internacional amb la selecció sub 17 i sub 19 dels Països Baixos, però, va fer una grandíssima primera volta en la segona divisió neerlandesa amb el filial de l’Ajax, marcant 7 gols en els 13 partits que va disputar. A partir del gener, però, un cop va decidir no renovar el seu contracte i era lliure per negociar amb qualsevol club, l’Ajax va decidir no fer-lo jugar més.

Amb l’arribada de Misehoy el Girona reforçarà la posició de mitjapunta, amb un perfil similar al de Pablo Torre, ja que és on millor s’adapta el neerlandès, tot i que també pot jugar d’extrem esquerre o en una posició més enderrerida del centre del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)