OK Lliga

Un triomf per la mínima

Hoquei sobre patins. El Noia va perdre contra el Barça en un emocionant i anivellat partit que no es va resoldre fins al final

NOIA 3 BARÇA 4

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Nil Roca i Llorca –equip inicial–; Aragonès, Humberto, Casas i Xaus.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Panadero i Pau Bargalló –equip inicial–; Ordóñez, Alabart, Barroso i Joseph.GOLS:1-0 (1’) Esteller. 1-1 (3’) Álvarez. 1-2 (7’) Gual. 2-2 (16’) Aragonès. 2-3 (39’) Panadero. 2-4 (40’) Álvarez. 3-4 (42’) Casas.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Godia. Targeta blava a Gual i a Esteller.FALTES:10 del Noia i 9 del Barça.

El Barça Lassa va guanyar per la mínima en la seva visita a la pista del Noia Freixenet en un emocionant i anivellat partit que els dos equips tenien ganes de guanyar. Els de Sant Sadurní van marcar en l’inici del partit, però els blaugrana van empatar ràpidament i es van posar al davant abans del minut 10. El Noia va seguir insistint i abans del descans va enviar la bola al pal.

El Noia va empatar a l’inici de la segona meitat i va fer una forta defensa i va anar a buscar els blaugrana per tota la pista per intentar posar-se al davant. No ho va poder fer i el Barça va marcar dos gols en un minut. Els de Sant Sadurní ho van seguir intentant, van fer el 3-4 i van disposar d’un penal per empatar, però el marcador ja no es va moure. Al final del partit es va fer un petit homenatge a Jordi Del Amor, que ha decidit retirar-se.