OK Lliga

El Voltregà s’estrena

OK Lliga

VOLTREGÀ 4 EL VENDRELL 1

CP VOLTREGÀ:Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Molas -equip inicial-; Ballart, Manrubia, Canal i Gallifa.CE VENDRELL:Camps, Ferrer, Mudarra, Necchi i Nájera -equip inicial-; Miquel, Pellizzari i Lecha.GOLS:1-0 (22’) Manrubia. 2-0 (28’) Crespo. 3-0 (38’) Armengol. 4-0 (46’) Manrubia. 4-1 (47’) Ferrer.ÀRBITRES:J.J. Melero i J. Sánchez.FALTES:13 del Voltregà i14 del Vendrell.COMENTARI:El duel entre dos equips que no havien guanyat es va decantar del costat del Voltregà. El jove Manrubia va avançar els osonencs en el tram final de la primera part. En els primers minuts del segon temps Crespo va burxar la ferida (2-0) i va encarrilar el partit i Armengol i Manrubia el van rematar. tots dos van fallar una directa i un penal.