OK Lliga

El Noia goleja en la segona meitat i es retroba amb el triomf

OK Lliga. L’Alcobendas va sorprendre en la primera part i va arribar al descans amb un 1-2

NOIA 7 ALCOBENDAS 2

NOIA FREIXENET:Zapatar, Costa, Humberto, Marc Grai Aragonès –equip inicial–; Esteller, Montserrat, Llorca, Edu Fernández i Xus Fernández.CP ALCOBENDAS:Larios, Aspra, Marcos López, Curro Fernández i Gonzalo Pérez –equip inicial–; Jorge López, Roca, Miguel López, Aretacho i Shehda.GOLS:1-0 (5’) Humberto. 1-1 (23’) Artacho. 1-2 (24’) Marcos López. 2-2 (29’) Humberto. 3-2 (31’) Llorca, de falta directa. 4-2 (37’) Aragonès. 5-2 (46’) Marc Grau. 6-2 (48’) Llorca. 7-2 (50’) Esteller.ÀRBITRES:I. González i A. Tavera.FALTES:14 del Noia i 14 de l’Alcobendas.COMENTARI:El Noia Freixenet es va retrobar amb la victòria després de tres partits sense guanyar i ho va fer golejant en la segona meitat a l’Alcobendas, amb qui estava empatat a punts, per 7-2. La primera meitat no va ser fàcil per als locals, ja que primer es van avançar en el marcador i després van controlar el joc però, en els dos darrers minuts abans del descans van encaixar dos gols i es va arribar al final del primer temps amb un 1-2. Els de Sant Sadurní van sortir a capgirar el resultat en el segon temps i en sis minuts frenètics i amb moltes ocasions ho van aconseguir. El conjunt madrileny va disposar d’una falta directa per empatar que el porter Martí Zapater va aturar i a partir d’aquí el Noia va buscar el gol per sentenciar el partit i ho va aconseguir. El jove Roger Monserrat va debutar en l’OK Lliga.