Handbol

Handbol

Mario Martínez es reincorpora al Bordils

Handbol. El jugador de la Roca del Vallès va ser baixa l’estiu passat per motius laborals. El Granollers anuncia la continuïtat de Pep Reixach

El Bordils va anunciar ahir la reincorporació de Mario Martínez a l’equip de la divisió d’honor de plata. El lateral de la Roca del Vallès va disputar la temporada passada amb l’equip blanc-i-verd, però no va renovar el seu contracte per motius laborals i es va afegir a la llista de baixes d’Oriol Masmiquel, Enric Pedraza, Dalmau Huix i Pep Reixach. Martínez, format al BM La Roca, va acabar la temporada amb 53 gols en 27 partits. El setembre passat va fitxar per l’Esplugues, de primera estatal, però només va poder jugar tres partits. Martínez podria debutar en el partit de dissabte a la pista del Covadonga.

D’altra banda, el Fraikin Granollers va anunciar ahir la continuació de Pep Reixach la resta de temporada. El jugador de Celrà, germà de Xicu Reixach, va ser una altra de les baixes del Bordils per al curs actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)