Tennis

Alcaraz es refà amb un triomf consistent davant Rublev (7-5 i 6-2)

El murcià Carlos Alcaraz (2) ha superat amb solvència el rus Andrei Rublev (5), per 7-5 i 6-2 (1h14), i manté vives les esperances d’accedir a les semifinals de les ATP Finals de Torí. Amb millors sensacions i molt més adaptat a les característiques de la pista, Alcaraz ha elevat el nivell respecte del seu debut contra Alexander Zverev i reforça la seva moral amb vista al decisiu duel de divendres contra Daniil Medvedev (3).

En el primer set, els dos tennistes s’han mostrat molt consistents amb el servei en els vuit primers jocs. En el novè, Alcaraz ha disposat de la primera pilota de trencament després d’una doble falta de Rublev. El rus ha salvat aquest primer moment compromès, però el murcià ha tornat a la càrrega en l’onzè i puny enlaire ha certificat el break que li aplanava el camí de la victòria. El número dos del món ha ofert la seva millor versió en els punts claus per a desesperació del seu rival. Rublev ha perdut els nervis. Ha començat a fustigar-se amb cops de raqueta contra el terra, i també contra el seu genoll i ha tornat a cedir el seu servei en el primer joc del segon set. Alcaraz, per contra, no ha fet cap concessió i ha enfilat definitivament el camí de la victòria amb un nou break en el setè joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)