Tennis

Carlos Alcaraz revifa

Tennis. El murcià apuja el nivell contra Andrei Rublev (5) i demà es jugarà l’accés a les semifinals de les ATP Finals contra Daniïl Medvédev (3)

El murcià Carlos Alcaraz (2) va superar amb solvència el rus Andrei Rublev (5), per 7-5 i 6-2 (1h14), i manté vives les esperances d’accedir a les semifinals de les ATP Finals de Torí. Amb millors sensacions i molt més adaptat a les característiques de la rapidíssima pista del Pala Alpitour, Alcaraz va elevar el llistó respecte del seu debut contra Zverev (7) i reforça la seva moral amb vista al duel decisiu de demà contra Medvédev (3). Un trencament en l’onzè joc va ser el principi del final de Rublev. Alcaraz va oferir la seva millor versió en els moments clau i va desesperar el seu rival, que va perdre els papers i ja no va aixecar el cap. En l’últim partit del dia, Medvédev va vèncer Zverev (7-6 i 6-4) i va certificar l’accés a les semifinals.

Avui es tancarà el grup Verd amb tot obert després del maratonià i espectacular partit de dimarts, en què l’italià Jannik Sinner (4) va vèncer per primera vegada Novak Djokovic en tres sets de gamma extra: 7-5, 6-7 (5) i 7-6 (2). El serbi obrirà el foc (14.30 h) contra el polonès Hubert Hurkacz (9), substitut del lesionat Tsitsipas i sense possibilitats d’accedir a semifinals, i l’italià tancarà la jornada contra el danès Holger Rune (8). En els dobles (18.30 h), Marcel Granollers i Horacio Zeballos (5), ja classificats per a semifinals, buscaran el ple de victòries contra els argentins González i Molteni (7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)