El KH7 BM Granollers transmet bones vibracions tot i la derrota

Handbol. Les vallesanes van donar la cara en el primer partit de la història en la màxima categoria, que van disputar contra el vigent campió de lliga, el Bera Bera basc

GRANOLLERS15

BERA BERA25

L'atzar va voler que el KH7 BM Granollers s'hagués d'enfrontar al campió de lliga i màxim aspirant a renovar el títol en el seu primer partit de la història en la màxima categoria de l'handbol femení. Les vallesanes no van poder sorprendre un bloc rodat, potent i que recentment havia recordat la seva vàlua en ser proclamat campió de la supercopa espanyola, però van transmetre una bona impressió que convida a l'optimisme de cara al seu objectiu: mantenir la categoria.

Les de José Luis Villanueva es van mantenir fermes en defensa durant els primers 30 minuts i van complicar la feina a les basques, que van arribar al descans amb un avantatge de quatre gols (12-8).

Després de la represa, les catalanes es van trobar més incòmodes a la pista de Bidebieta de Sant Sebastià, un feu on pocs equips aconseguiran puntuar, i van encadenar disset minuts sense marcar. Òbviament el Bera Bera ho va aprofitar per distanciar-se en el marcador i deixar el partit sentenciat (20-10). Dissabte les vallesanes debutaran a casa contra el Cleba Lleó BM, que ha perdut contra l'Elx.

El Castelldefels perd

L'altre representant català en la divisió d'honor, el Castelldefels, tampoc no va poder començar la lliga amb una victòria ja que va perdre a la pista del Màlaga (30-23).

BERA BERA: Temprano, Etxeberria (1), Azanza (1), Núñez (4), Elorza (4), Menéndez (1), Ziarsolo (4), Arizaga, Pinedo (7), Múgica (2), Ederra (1), Ezkurdia i Zugarrondo. KH7 BM Granollers: De la Torre, Dedieu (3), Mora, Pérez, Enríquez, Ferrés (2), González, Ausàs, Vizuete (9), Sevilla (1), Poo, Moreno i Jallow. PARCIALS: 2-0, 2-1, 5-2, 8-4, 10-5, 12-8 (descans), 14-10, 16-10, 19-10, 20-10, 21-12 i 25-15 (final). ÀRBITRES: Martín i Iniesta. PÚBLIC: Uns 250 espectadors al pavelló de Bidebieta de Sant Sebastià.