Motociclisme

Maverick i Pol lideren la graella a Misano

Motociclisme. L’empordanès fa la posició preferent en el GP de San Marino de Moto GP, al davant del vallesà. Marc Márquez, a la segona línia

Maverick Viñales (Yamaha) ha fet la posició preferent en el GP de San Marino de Moto GP, en una Q2 en què Pol Espargaró ha enlairat la KTM fins al segon lloc de la graella. Ha estat la segona pole del curs del pilot empordanès i el millor resultat en un entrenament qualificatiu en Moto GP de la marca austríaca, que també ha col·locat la moto de Johann Zarco en el vuitè lloc. “Encara estic tremolant. Veig la KTM aquí rodejava de Yamahas i no m’ho crec”, ha dit el pilot vallesà després de baixar de la moto. Per la seva banda, Viñales ha declarat que la pole ha estat el resultat d’un “treball molt bo” durant tot el cap de setmana.

Les Yamaha satèl·lit de Fabio Quartararo i Franco Morbidelli han estat tercer i quart, al davant de Marc Márquez, cinquè. El pilot cerverí d’Honda ha tingut una caiguda sense conseqüències en el quart entrenament lliure i no s’ha pogut ficar en la lluita per la pole. Per acabar-ho d’adobar, en l’última volta llançada ha anat llarg després d’avançar Valentino Rossi, i tot seguit ha estat a punt de tocar-se amb l’italià quan aquest l’ha tornat a superar. L’ídol local s’ha classificat setè.

Àlex Rins (Suzuki) ha entrat en la Q2 i ha estat novè, al davant del seu company Joan Mir. Fora de la Q2, Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat quinzè i Tito Rabat (Avintia Ducati), 22è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)