Dakar

Al-Rajhi pateix un accident i ha de tornar cap al bivac de Shubaytah

El pilot saudita era el líder en cotxes del Dakar

L’inici de la maratoniana sisena etapa del Dakar ha estat mogut per l’abandonament del líder de la general de cotxes, el saudita Yazeed al-Rajhi (Toyota), que ha patit un accident superat el quilòmetre 51. “Tot a anava bé en un tram totalment pla, anàvem a tota velocitat i he topat amb alguna cosa, hem fet diverses voltes de campana i el cotxe ha quedat malmès”, ha explicat el mateix pilot de tornada cap al bivac de Shubaytah. Amb la retirada d’al-Rajhi i fins al quilòmetre 398, amb la classificació més completa abans del parèntesi per reprendre la maratoniana jornada de 48 hores, el lideratge provisional torna a ser per a Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz (Audi), amb 15:58 de renda sobre Mattias Ekström (Audi) i 21:41 sobre Nasser al-Attiyah (Prodrive).

Quintanilla, sense benzina

Vencedor de la cinquena etapa i sisè de la general de motos, el xilè Pablo Quintanilla (Honda) s’ha quedat sense combustible a 10 km del punt d’avituallament i amb gairebé una hora i mitja perduda ha assumit amb frustració com se li esmunyien les possibilitats de lluitar pel podi. Més enllà d’aquest incident, dotze pilots passaran la nit en el punt de descans F, en el quilòmetre 513, i de moment Ricky Brabec (Honda) li arrabassa el lideratge a Ross Branch (Hero), tot i que la diferència és de només 2:48. El xilè Nacho Cornejo (Honda) és tercer a 6:37 i el francès Adrien van Beveren (Honda), líder provisional de l’etapa, quart a 13:02

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)