Més motor

Palou té problemes abans de començar, acaba 19è, però continua líder de l’IndyCar

Power que lluitava per la victòria fa una virolla és 10è i està a 33 punts

Àlex Palou continua líder de l’IndyCar després de tenir problemes abans de començar la segona cursa en dos dies a l’oval de Milwaukee, perdre 28 voltes d’entrada i finalitzar en la 19a posició. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha perdut punts respecte Will Power en la general, que ha finalitzat 10è i ara té 33 punts d’avantatge. Àlex Palou suma 525 punts i l’australià en te 492 quan només falta una cursa pel final de la temporada, a l’oval de Nashville el 15 de setembre, amb 54 punts en joc. La victòria ha estat pel neozelandès Scott McLaughlin, la tercera de la temporada.

Abans de sortir el monoplaça d’Àlex Palou s’ha quedat aturat, l’han pogut engegar i ha fet una volta, però s’ha tornat a aturar. L’han portat al box amb una grua, han reparat els problemes elèctrics i el català ha sortit a pista en la 27 i última posició, i amb 28 voltes perdudes. L’objectiu d’Àlex Palou ha sigut mantenir-se a pista sense problemes i aprofitar els abandonaments dels rivals per anar pujant posicions i sumant punt a punt.

Per davant Will Power, el rival més directe, ha lluitat per la victòria i ha ocupat el primer lloc en l’inici de la prova. Després d’una bandera groga passada la meitat de la cursa de 250 voltes, l’australià ha fet una virolla, no ha topat amb el mur per poc, i ha baixat fins la catorzena plaça després de dues entrades a boxes per canviar la part davantera. S’ha recuperat i ha acabat desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)