DIES IRAE
També passen coses bones
El bàsquet blaugrana pinta bé i
el Barça llueix a Nova York, però res millor que
la renúncia
de Villar
a la UEFA
el Barça llueix a Nova York, però res millor que
la renúncia
de Villar
a la UEFA
Bàsquet ben enfocat
DIUMENGE 4.
El final de cicle de Xavi Pascual a la banqueta del Barça no era un afer fàcil de gestionar, perquè ha estat un dels millors entrenadors del bàsquet blaugrana, però la seva sortida segurament era necessària per reactivar la secció. Amb la incorporació d'Alferd Julbe a l'equip B i el júnior la temporada passada ja es va començar a fer un pas per donar-hi un enfocament. El treball a la base ja es comença a notar, amb títols i projecció, i aquests dies hem pogut veure jugadors joves a l'equip de Giorgios Bartzokas ens els primers partits de pretemporada. Kurucs, Peno, Esteban, Mazaira, Sena i d'altres tenen bones condicions. Dependrà d'ells i del nou tècnic del primer equip, però l'ascensor sembla que està activat. Pel que fa a Bartzokas, no era dels candidats de la portera a substituir Pascual, però té idees clares i transmet bones sensacions. Al Barça se li exigiran resultats. No sé si arribaran aquesta temporada. Però el plantejament de la secció que s'ha fet mereix el temps suficient per poder donar fruits.
Les peces de la ministra
DILLUNS 5.
La ministra de Finances de Letònia derrota l'actual campiona del món d'escacs en l'olimpíada per equips que s'està celebrant a Bakú, capital de l'Azerbaidjan. Dana Reizniece-Ozola, a més de ser ministra, té quatre fills. I, com s'ha demostrat, té capacitat per jugar a escacs a un altíssim nivell tot i tenir moltes ocupacions, com va comprovar la xinesa Yifan Hou. És una història que explica l'especialista en escacs Leontxo García al seu bloc i al diari El País. És molt recomanable seguir les seves cròniques. Per acabar, deixin-me ser oportunista per dir que no m'imagino cap ministre del govern de
Rajoy fent una proesa similar a la de la ministra letona.
Rajoy fent una proesa similar a la de la ministra letona.
Una grandíssima notícia
DIMECRES 7.
Ángel María Villar retira la seva candidatura a les eleccions per presidir la UEFA. No ha aconseguit tenir prou suports per tenir unes mínimes possibilitats. La notícia s'ha de qualificar d'excepcionalment bona, és clar. El favorit és l'eslovè Aleksander Ceferin, que es presenta dient que s'han acabat “els vells mètodes” i que la get vol noves maneres i noves idees. O sigui, regeneració. Una notícia i l'altra juntes permeten tenir l'esperança que en els organismes esportius hi pot haver vida intel·ligent i honesta. Tant de bo sigui així.
Però quan parlem d'organismes esportius segurament no hi podem posar la Federació Espanyola de Futbol, ja que Villar se centrarà a aconseguir la reelecció. I aquí sí que funcionen els vells mètodes. Fa 28 anys o més.
Blau i grana a Nova York
DIMECRES 7.
Quan les coses es fan bé, o molt bé, també s'ha de dir. L'obertura d'una oficina del Barça a Nova York no només és una bona iniciativa. La promoció que el club ha sabut fer amb la inauguració i el reforçament del lligam amb Unicef s'ha d'aplaudir. Encara que només fos per la il·luminació blau i grana a l'Empire State Building. Això és saber aprofitar l'avantatge competitiu de ser més que un club.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.