Opinió

El dia de la marmota?

“Hem d’intentar guanyar la lliga.” Com a objectiu no està gens malament. No es pot dir que Sergi Darder no sigui ambiciós respecte a la temporada de l’Espanyol; una altra cosa és que això sigui un objectiu real o un objectiu de cara a la galeria. És cert que l’afició periquita està cansada de divagar les darreres temporades, sense deixar clar els objectius i enmig del no res. Amb Quique Sánchez Flores, semblava que començava una nova etapa o, si més no, tornava aquella que il·lusionava i que es respirava massa temps enrere amb Ernesto Valverde o Mauricio Pochettino. Però aviat es va veure que la realitat era una altra. Una realitat que es basava en promeses incomplertes.

Ara arriba un entrenador amb gana i amb el suport de l’afició que ha de fer front a la fugida de jugadors clau i a la Kriptonita blanc-i-blava: la paraula Europa.

Si Rubi pot (i li ho permeten) implantar la seva idea de joc, ja té molt guanyat. Això, sumat a l’arribada d’aire fresc (Borja Iglesias) o l’esperança que estan aportant els joves aquesta pretemporada, convida a l’optimisme mesurat. Amb tot, l’Espanyol ha d’afrontar la temporada convençut que ha de canviar coses per no repetir una vegada rere l’altra la mateixa història de sempre.

Convindria tenir una mica de calma per coure un projecte realista amb els ingredients que hi ha, amb les dificultats que hi ha i amb l’ambició que hi ha d’haver sempre. Cosa que ha faltat en els darrers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)