Franja TV3

Divendres, 24 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Joan Josep Nuet, secretari del Parlament de Catalunya, i José Ignacio Latorre, catedràtic de Física Teòrica a la Universitat de Barcelona. La tertúlia d'avui està dedicada a la professió mèdica i al paper dels metges i infermers en la sanitat pública. Després s'aborda el debat sobre l'eutanàsia en el vessant més tècnic, uns dies després que el Parlament ha manifestat la seva voluntat de despenalitzar i regular el dret a una mort digna. A continuació, s'entrevista Francesc Bolló i Nacho Doctor, dos muntadors catalans nominats a l'Oscar pels efectes especials de la pel·lícula El libro de la selva. Per acabar, representants de diverses formacions polítiques analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
A Barcelona hi ha 15 horts urbans que ocupen gairebé 400 parcel·les. Tana Collados visita alguns d'aquests horts, que serveixen de lloc d'esbarjo per a persones majors de 65 anys i al mateix temps tenen funcions pedagògiques per als nens, ja que aprenen a reconèixer les hortalisses i verdures de temporada.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís de formatge i taronja
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
La Menchu consola la Lídia, que li explica com ha matat Omar. Mentrestant, el Lluís ha de fer-se enrere en les seves decisions empresarials per les pressions rebudes. Paral·lelament, l'Alfred explica a la Nora que ha acceptat una oferta a Madrid.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Divendres
Com cada divendres, el programa analitza què ha passat a La Riera al llarg de la setmana. A més, científics de la NASA han descobert un nou sistema planetari, i s'expliquen tots els detalls del descobriment. També s'analitza l'actualitat del cap de setmana amb especial atenció a la cerimònia d'entrega dels Oscars, que se celebra diumenge a la nit. Sílvia Soler, a més, presenta la seva última novel·la, Els vells amics. Finalment, Marc Giró torna amb la seva secció Bones maneres.
Altres
Durada: 160'
19.15
El Faro, cruïlla de camins
Una de les condicions que ha posat el pare de la Feng per poder tirar endavant el projecte és que el Víctor deixi de ser l'arquitecte encarregat de l'obra. Per aquesta raó, el Ricardo s'ofereix a ser el continuador del projecte iniciat pel seu amic de tota la vida. Mentrestant, al Faro hi ha mal ambient perquè la Fina, arran de l'incident que va protagonitzar amb la Carmen, li sembla que se la volen treure de sobre. Per això insisteixen que vagi a passar una temporada amb el Gaspar.
Sèries
Durada: 60'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Pel·lícula: Timecode
La Luna i el Diego són els guàrdies de seguretat d'un pàrquing. El Diego fa el torn de nit i la Luna fa el de dia.
Pel·lícules
Durada: 20'
22.20
La gran pel·lícula: Interstellar
En veure que la vida a la Terra està arribant al final, un grup d'exploradors decideix embarcar-se en una missió que pot arribar a ser la més important de la història de la humanitat. Així doncs, emprenen un viatge més enllà de la galàxia en què descobreixen si les estrelles poden albergar el futur de la raça humana.
Pel·lícules
Durada: 170'
01.10
Tria 33
Laura Sangrà parla avui de retrats i els seus diversos formats. Per fer-ho, visita l'Espai Volart de Barcelona, on s'exposa l'obra del retratista Gonzalo Goytisolo, o la galeria Out of Africa de Sitges, per mostrar el treball de dos artistes que retraten el Senegal.
Altres
Durada: 15'
01.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Ritmes a l'aula
Tazuff. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.25
Cava de blues
Exili a Elba. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 45'
04.10
Fusió i swing a l'estudi
Gerard Nieto Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.55
Jazz a l'estudi
Alba Guerrero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'