Franja La 1

Divendres, 24 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Recetas con disfraz
Avui el Sergio i el Javi disfressen unes cebes amb carn picada. I, finalment, hi ha un duel culinari entre germans, el Sergio amb unes aletes estil thai i el Javi a la parmesana.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Acacias 38
El Mauro aconsegueix un nom que suposa una pista sobre l'indult de la Cayetana. Mentrestant, el Simón sospita que potser la Susana va robar-li totes les seves coses. La Celia, per la seva banda, creu que ha pogut ser massa dura amb el Felipe. Paral·lelament, el Fernando i la Teresa donen una classe als nens i es fixen en el petit Tirso, que té problemes de visió.
Sèries
Durada: 60'
17.25
Seis hermanas
¿Quién ha ganado la guerra?
El Tristán descobreix que el Cristóbal ha escrit una carta a la Blanca. Mentrestant, l'Úrsula demana ajuda a la Cándida per fugir però aquesta li ofereix unes condicions gairebé inacceptables. Paral·lelament, la Cata explica a la Celia la veritat sobre la seva relació amb el Benito. La Sofía, per la seva banda, visita l'Elisa per deixar-li clar que és ella qui ha guanyat la guerra.
Sèries
Durada: 60'
18.25
Centro médico
A través de set actors, que fan el paper de cinc metges i dues infermeres, es recreen dues històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 60'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: El tesoro del Amazonas
Un caça-recompenses viatja a Helldorado, una ciutat en el més profund de l'Amazones, per capturar un convicte. Però en arribar al seu destí i conèixer el fugitiu, acaba canviant de plans.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.45
Pel·lícula: Outlander
Any 709. La història comença quan una nau espacial s'estavella a l'antiga Noruega. De l'interior emergeixen un guerrer humanoide anomenat Kainan i una criatura sanguinària coneguda com a Moorwen, una bèstia salvatge disposada a venjar la mort de la seva raça a mans de l'exèrcit del guerrer.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.35
Teleobjetivo
Robar para vender
Els reporters del programa investiguen com el robatori de mòbils, bicicletes, ordinadors i fins i tot catalitzadors de cotxes s'ha convertit en una manera de viure per a molts delinqüents.
Altres
Durada: 55'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.05
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 115'