Franja La 2

Divendres, 24 febrer de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El salvaje norte
Las montañas
A Escandinàvia, la terra més septentrional d'Europa, els canvis de les estacions condicionen els cicles vitals dels animals. Des dels boscos verds del sud fins a l'Àrtic, passant per muntanyes i glaceres, i l'extensa costa noruega, la fauna salvatge sobreviu si s'especialitza.
Documentals
Durada: 55'
07.55
España a ras de cielo
Así nos divertimos
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Documentals
Durada: 65'
09.00
Página 2
Javier Cercas
Espai de llibres presentat per Óscar López per al públic en general. En el programa s'entrevisten els grans escriptors del moment.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 65'
11.00
¡Cómo nos reímos! Xpress
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 20'
11.20
Climas extremos
Terranova, el lugar con más niebla
Mario Picazo recorre el món buscant llocs de temps dur i extrem.
Documentals
Durada: 60'
12.20
Mañanas de cine: Una espada en la sombra
La comtessa Ottavia della Rocca, que 20 anys enrere va provocar l'estrall dels Altavilla, viu ara al castell d'ells amb la seva filla Lavinia i el Braccio, un individu subreptici. A causa d'una gitaneta bonica, el Braccio s'enemista amb una tribu de gitanos de la qual forma part el Fabrizio, l'únic dels Altavilla que va sobreviure a una matança.
Pel·lícules
Durada: 90'
13.50
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou Las tablas de Daimiel i Cabrera, paraíso insular: En este capítulo se muestran las especies orníticas que anidan el subarchipiélago de Cabrera, en el que destacan las gaviotas argénteas, las gaviotas de Audoin, el águila pescadora, el halcón de Eleonor, las pardelas y los cormoranes.
Documentals
Durada: 65'
14.55
Jamie en Gran Bretaña
Oeste de Escocia
S'acompanya el Jamie en el seu viatge gastronòmic per Gran Bretanya.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou Turquía, hermosa diversidad: La costa mediterránea i Sabores de Omán: del mar al incienso
Documentals
Durada: 105'
18.05
Jara y sedal
La llamada del otoño
Espai que mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, i que informa l'espectador de tots els campionats, nacionals i internacionals, que fan d'aquests esports.
Altres
Durada: 30'
18.35
El escarabajo verde
Tocados por la Tramuntana
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els seus continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 30'
19.05
Paraísos cercanos
La llanura padana, las riberas del arte (II)
Sèrie documental que suggereix destinacions adaptades a les possibilitats del viatger.
Documentals
Durada: 55'
20.00
Tips
El programa visita l'illa de la Graciosa, a l'arxipèlag de Chinijo, a les Canàries. També explica la història de la guerra dels corrents elèctrics, entre l'alterna de Tesla i la contínua d'Edison, ensenya a preparar vieires gratinades farcides, proposa algunes activitats culturals per al cap de setmana i suggereix cançons clau en l'actualitat musical.
Altres
Durada: 60'
21.00
Carnavaleando
Avui es mostren les entranyes del carnaval de la capital de Gran Canària i com es preparen al llarg de tot l'any els seus autèntics protagonistes.
Altres
Durada: 25'
21.25
Cabalgata anunciadora del Carnaval de Tenerife
Emissió en directe de la Cabalgata Anunciadora del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife 2017, el primer acte multitudinari del carnaval de Tenerife.Inclou La suerte en tus manos (21.50 h).
Altres
Durada: 45'
22.10
Gala de elección de la Reina de Carnaval de Las Pa
Una cerimònia que enguany dedica l'al·legoria a l'Eterna Primavera. Per l'escenari desfilen 14 joves candidates en un espectacle que compta també amb la presència d'agrupacions, comparses i murgues.
Altres
Durada: 170'
01.00
Documaster
Inclou El amo del mundo i La hija de Stalin: Va ser tota una fita enmig de la Guerra Freda. La filla de Stalin, Svetlana Al·lilúieva, fuig a Occident, a Nova York, el 1967. Durant la seva infància, al centre del poder, va ser la filla preferida de Josef Stalin. Però la mort i la violència enfosqueixen la seva vida.
Documentals
Durada: 105'
02.45
Atención obras
El programa té aquesta setmana com a convidada al plató la cantant Martirio, Premi Nacional de Músiques Actuals 2016, que ha celebrat aquest mes tres dècades de carrera. A més, s'entrevista la ballarina i coreògrafa amb discapacitat Claire Cunningham i es recorre ARCO a la recerca de les últimes tendències artístiques.
Altres
Durada: 60'
03.45
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 135'