Franja TV3

Diumenge, 26 març de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Néixer de nou
El coaching a l'església
El coaching cada cop està més desenvolupat en diversos àmbits de la vida. S'aplica en l'esport, en la preparació dels actors i en àmbits tan diferents com el món dels professionals, de l'escola o de la universitat. El coaching està ocupant un espai cada vegada més important i més significatiu. El programa es pregunta si hi ha espai per al coaching a l'Església.
Altres
Durada: 20'
10.35
Signes dels temps
Religiosa i pedagoga
S'entrevista Montserrat del Pozo, superiora general de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret i referent mundial en innovació educativa. Les Missioneres de Natzaret són una congregació religiosa femenina que es dedica a l'ensenyament. El seu objectiu és educar el cor i la intel·ligència dels alumnes i ho fan a través de la innovació pedagògica en les seves escoles.
Altres
Durada: 40'
11.15
Oh Happy Day!
Gala 9
El programa d'avui ve carregat d'emoció, sorpreses inesperades i grans actuacions. Els cinc grups que han arribat fins aquí canten dues cançons cadascun i, al final del programa, es descobreix quins seran els quatre semifinalistes d'aquesta quarta temporada.
Altres
Durada: 105'
13.00
Polònia
Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i la resta de membres de Junts pel Sí intenten firmar la convocatòria de referèndum. A més, Ana Pastor entrevista el president de la Generalitat a El objetivo. D'altra banda, Miquel Iceta encarrega un documental sobre la veritable història del PSC i Pablo Iglesias rep la visita de l'Església, després de demanar la retirada de la missa de La 2. Gerard Quintana, Pep Sala i Albert Pla són citats a declarar per haver actuat al Palau durant l'època de la direcció de Millet. I Antoni Gaudí es presenta com a nou candidat a formar part del Mont Rushmore català.
Altres
Durada: 50'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana es comprova que el periodista de TVE Javier Cárdenas està obsessionat amb una paraula, que repeteix unes 50 vegades per programa. També es veu que la fama de maldestra que té Ana Obregón no és infundada. A més, es dona a conèixer una participant d'Oh Happy Day que, injustament, no serà a la final. I el president dels EUA, Donald Trump, fa de ventríloc, a l'estil de José Luis Moreno.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La joia de la família
Sybil Stone és la matriarca i la base de la família Stone, un dona extravertida que només vol el millor per als cinc fills. Increïblement maca, la seva cara reflecteix ara una nota de fragilitat o de fatiga recent, la qual cosa suggereix que pot ser que la Sybil amagui un secret.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Pel·lícula: El meu millor amic
El Françoise és un marxant d'art acabalat a qui només interessa el seu negoci. El Bruno és un taxista jovial que és com una enciclopèdia errant. Un dia, el Françoise accepta una aposta inusual i el destí els uneix.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.05
Pel·lícula: Aquest cop, sí
Un autor teatral deixa d'acudir a l'estrena d'una de les seves pròpies obres per veure un partit de beisbol entre els Red Sox de Boston i els Mets de Nova York, en el sisè partit de les sèries mundials del 1986.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.25
Generació digital
Aquesta setmana el programa es pregunta a quina edat és adient que els nens i nenes tinguin el primer mòbil. Per intentar obtenir una resposta, es parla amb alumnes, professors, experts i pares. També s'endinsa en l'apassionant món de l'ASMR o Resposta Sensorial Meridiana Autònoma, tot un fenomen a YouTube. A més, també es mostra el perfil digital de l'actriu Anna Sahun.
Documentals
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Cicatrius obertes
Dos anys després de la tragèdia de Germanwings, els familiars de les víctimes continuen mobilitzats. El programa ha parlat amb alguns d'ells, que expliquen en primera persona com van viure aquell moment, com el viuen ara i com treballen per intentar que un fet així no torni a passar. També parla amb experts, amb el fiscal de Marsella en aquell moment i amb el cap de la investigació de l'Agència Francesa d'Accidents Aeris, que va estar sobre el terreny i que un any més tard va donar a conèixer l'informe.
Altres
Durada: 35'
22.35
Trinxeres
La retirada republicana: De Barcelona a Argelers
El 15 de gener del 1939, les tropes franquistes van ocupar Tarragona, i el 29 de gener, Barcelona. Mig milió de persones van fugir cap a França pels Pirineus. El recorregut surt de Barcelona i continua per Osona i el Ripollès fins a Camprodon, per on van marxar 100.000 persones. El programa creua la frontera pel Coll d'Ares i continua per Prats de Molló, Ceret, Perpinyà i Argelers, on hi va haver un dels camps de concentració més importants del sud de França. (Últim programa.)
Documentals
Durada: 65'
23.40
Pel·lícula: El llac Eden
Una parella, l'Steve i la Jenny, s'escapa de cap de setmana romàntic. No obstant això, la seva tranquil·litat es veu interrompuda quan una banda de nois joves apareix pel lloc. Aquests, com a acte de rebel·lia, roben les coses a la parella i els destrossen el cotxe.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.15
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 25'
01.40
Tria 33
Es repassen els continguts més destacats de la setmana. A més, amb motiu de la inauguració del Saló el Còmic, es parla dels 100 anys del TBO, tot un clàssic, amb l'estudiós Jordi Manzanares i tres dibuixants històrics.
Altres
Durada: 10'
01.50
El Faro, cruïlla de camins
La Feng amagava un petit secret que no volia que ningú de Los Samanes descobrís: pertany a una família influent. El Manuel vol usar-ho en benefici del negoci i insta el Víctor a fer-ho. Paral·lelament, la mare adoptiva de l'Iván viu la seva relació amb molta intensitat.
Sèries
Durada: 50'
02.40
Ritmes a l'aula
Doubts. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.10
Cava de blues
Dani Nel·lo & Mario Cobo. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.55
Fusió i swing a l'estudi
Xavi Maureta Animals Exòtics. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.40
Jazz a l'estudi
Anibal Martínez Quintet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'