Franja La 2

Diumenge, 26 març de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE B-14 temporada 2016-2017 (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Juego de confusiones
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
El mensaje de hebreos
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Acompañamos a los jóvenes de Menorah
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Un millón de hostias
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Misioneros todoterreno
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Toledo-Santiago el Mayor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Hospitalidad sin fronteras
Programa que dóna a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
El expreso de los Balcanes
Eslovenia
Eslovènia és un petit país que destaca per la seva gran diversitat geogràfica: l'alta muntanya alpina dels Alps Julians amb la vall del Trenta als seus peus, romàntics pobles pesquers de gust venecià o canons subterranis que l'aigua ha excavat formant grutes càrstiques fantàstiques.
Documentals
Durada: 45'
12.45
Capitán Q
Quico Taronjí navega per la costa espanyola a la recerca de grans històries. L'aventura comença a Cadaqués i acaba vuit setmanes després a Santander.
Altres
Durada: 60'
13.45
Senderos de gran recorrido
GR 36 Castellón
Hi ha a Europa una gran xarxa de senders, coneguda com el gran recorregut, que ofereix als excursionistes la possibilitat de recórrer a peu bonics paratges naturals. Aquest espai documental visita aquests camins al seu pas per Espanya, seguint les rutes més emblemàtiques.
Documentals
Durada: 25'
14.10
RTVE responde, el programa de la defensora
L'espai aborda les queixes sorgides per l'emissió de la Gala Drag Queen de Las Palmas de Gran Canaria. També dona resposta a les crítiques per un debat sobre teràpies alternatives a RNE, i a queixes sobre el compliment d'horaris de programació. Així mateix, aborda peticions relacionades amb les sèries de dibuixos animats de Clan, i amb els programes España Directo i Los conciertos de La 2, entre altres assumptes.
Informatius
Durada: 30'
14.40
España a ras de cielo
Ciudades para todos
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Ganges: Las hijas de las montañas, Ganges: El río de la vida i Ganges: Tierra acuática: Quan el Ganges arriba a l'última etapa del seu viatge a través de les planes de Bengala forma el delta més gran del món.
Documentals
Durada: 160'
19.00
Turismo rural en Europa
Tajo Internacional: entre España y Portugal
El Parque del Tajo Internacional és una regió natural que abasta territori espanyol i portuguès. L'element comú és el riu, que és el vertebrador i el que fa frontera entre tots dos països.
Documentals
Durada: 35'
19.35
Las escapadas gastronómicas de Jamie
El Pirineo francés
Jamie Oliver visita alguns pobles de Tolosa al Pirineu francès. Elabora pastís Tatin, truita de tòfones fresques, amanida rústica de rocafort, confit d'ànec tradicional i terrina a l'estil campal. A més, participa en la caça del senglar i és investit membre de la Germandat del Crostilot.
Documentals
Durada: 55'
20.30
Sabores de Hawái: La magia del Pacífico
L'arxipèlag de Hawaii és un conjunt d'illes paradisíaques que s'alcen al mig del Pacífic. En aquest documental es visiten les quatre illes principals que el conformen a la recerca de llocs autèntics on les tradicions i llegendes romanen vives.
Documentals
Durada: 55'
21.25
Tatort: la inspectora Lindholm
El fantasma
A l'aeroport de Hannover, un oficial de policia és assassinat durant un control de seguretat. Els enregistraments de les càmeres de vigilància han estat robats, i la reacció dels criminals és cada vegada més misteriosa. Per a la seva sorpresa, la presumpta assassina és una amiga de la infància de la Lindholm.
Sèries
Durada: 90'
22.55
Versión española: Todo lo que tú quieras
El Leo, l'Alicia i la seva filla Dafne, de 4 anys, viuen una vida tranquil·la a Madrid. L'Alicia és la que s'encarrega habitualment de la cura i l'educació de la nena, però mor inesperadament després d'un atac d'epilèpsia. Aleshores el Leo es troba sol amb la seva filla. La Dafne, molt afectada per l'absència de la seva mare, reclama contínuament la figura materna.
Pel·lícules
Durada: 160'
01.35
Conecta con el mercado
Sudáfrica
Es parla de les empreses espanyoles establertes a Sud-àfrica, un país de grans recursos naturals que s'enfronta al repte de diversificar la seva economia a través d'una reorientació de les seves polítiques industrials més obertes a altres països.
Altres
Durada: 45'
02.20
Login 2 life
Videojocs com Second Life i World of Warcraft ofereixen noves oportunitats per a l'amistat, el sexe, l'ocupació, i l'experiència personal en comunitats virtuals habitades per avatars. Aquest documental mostra el perfil de set persones profundament immerses en aquests mons virtuals, dos d'ells amb discapacitat, i intenta entendre el que cada un rep de la seva vida virtual.
Documentals
Durada: 60'
03.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 160'