Franja La 1

Diumenge, 26 març de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'
09.20
Seguridad vital
Avui es mostra com no es respecten els límits de velocitat i les infraccions que molts pares cometen en deixar els nens a l'escola. A més, Lluvia Rojo i Perico Delgado són els convidats del programa.
Altres
Durada: 30'
09.50
Planeta comida
El programa parla avui de la influència del clima en l'alimentació. Copenhaguen, Isla Mujeres, el Caire i la Costa de Morte gallega són les destinacions d'aquest capítol.
Altres
Durada: 60'
10.50
Comando actualidad
Inclou Casas de pueblo i Dar la lata: Espanya és el país que més conserves de peix elabora a la Unió Europea, 340.000 tones a l'any. Galícia és la reina de la indústria de l'obrefàcil. De ser considerat un aliment de segona, ha passat a ser ben considerada pels paladars més selectes.
Altres
Durada: 110'
12.40
Jugando con las estrellas
José Luis Gil, Esther Arroyo i El Sevilla, amb els seus respectius fills o nets, són els protagonistes d'aquest concurs familiar.
Altres
Durada: 80'
14.00
Flash moda
En el programa d'avui es fa un viatge amb la dissenyadora Purificación García a un lloc misteriós i seductor com Dubai. A París s'entrevista Natalia Vodianova a peu de passarel·la. A més, es mostren les propostes dels dissenyadors per a aquesta primavera 2017.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Una mujer a su lado
Per a Julie i Eric Turner finalment es va complir el seu gran somni. L'Eric és a Boston i és candidat al Congrés. No obstant això, la Julie ha de deixar de banda la seva feina i ser només la dona de l'Eric mentre duri la campanya.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un amor de diseño
La Danielle treballa a la revista de moda més famosa de Nova York a les ordres de la Vivien, una editora sense escrúpols. Quan una companya de feina li roba el xicot i la idea per llançar una col·lecció, la Danielle no pot evitar dir el que pensa a la Vivien i perd la feina.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Sesión de tarde: Dos burros en Cerdeña
La Jutta i el Bruno estan convidats a un casament a Sardenya. El Bruno ha reservat un hotel de luxe per passar uns dies abans del casament amb la Jutta i ensenyar-li les belleses de l'illa. No obstant això, quan els roben el cotxe i totes les seves pertinences comencen unes vacances molt diferents a les previstes.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: El juego de Ender
En un futur proper, una raça alienígena ha atacat la Terra. Si no fos per un heroi llegendari, el comandant de la Flota Internacional Mazer Rackham, tot s'hauria perdut. Preparant-se per a un atac que ha de determinar el futur de la Terra i la salvació de la raça humana, l'estricte coronel Hyrum Graff i l'Exèrcit Internacional entrenen només els millors joves per trobar el futur Mazer. Entre aquests joves hi ha Ender Wiggin, un noi tímid però estratega brillant, reclutat per unir-se a l'elit a l'Escola de Batalla.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Una decisión peligrosa
Una jove parella contreu un deute enorme en reformar la casa que la seva família té a Londres. Un dia, el seu administrador mor de forma fulminant i al seu costat troben 200.000 lliures.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.10
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Breve interludio
Els agents Benson i Amaro reben l'encàrrec d'investigar el cas d'una dona trobada inconscient i amb signes d'agressió en un riu pròxim a la casa de l'alcalde.
Sèries
Durada: 85'
02.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 205'