Franja TV3

Divendres, 26 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Cristina Gallach, secretària general adjunta de les Nacions Unides. Després es parla amb el Mag Lari i el músic Daniel Anglès sobre la nova escola de màgia que han posat en marxa. Més tard, es donen els últims detalls de l'ascensió a l'Everest de l'alpinista català Ferran Latorre, que, si aconsegueix fer el cim, es convertirà en el primer català que puja els 14 vuitmils. Per acabar, diputats de diverses formacions polítiques analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Els avets són els protagonistes de les festes nadalenques. Rafel Bagot ha estat a Sant Hilari Sacalm, lloc de referència a Europa en el cultiu d'arbres de Nadal. Allà ha pogut veure com els planten, els cuiden i els poden.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pa de fetge de pollastre
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
És el dia del casament menys romàntic que es pugui imaginar. El Sergi, tocat per les paraules d'ahir del Robert, vol que la seva mare es faci enrere. La Maribel necessita parlar amb el Bruno i el va a veure a la presó. El noi es desmunta i li explica tota la veritat. La cerimònia està a punt de començar. Els nuvis estan preparats i els convidats, al seu lloc.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Nashville
Ella et té a tu
A mesura que la boda del Teddy s'acosta, la Maddie mostra cada vegada més interès a conèixer el Deacon, que en el seu intent de tornar a la música troba en l'Avery un aliat inesperat. Paral·lelament, durant la seva gira per Texas, la Juliette s'enfronta a un locutor de ràdio influent.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Divendres
Com cada divendres, el programa analitza què ha passat a La Riera al llarg de la setmana i es parla de les conseqüències que tindrà el casament entre la Mercè i l'Emili. Després torna Marc Giró amb la seva secció Bones maneres, en què explica com comportar-se amb elegància en el dia a dia. Per acabar, es repassa l'actualitat política, cultural i social del dia amb alguns dels col·laboradors habituals del programa.
Altres
Durada: 225'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa mostra l'aturada obligatòria que va haver de fer el líder del Giro per fer les seves necessitats. A més, al Zona web, els espectadors mostren les seves habilitats amb l'spinner. I també es repassen les imatges més polèmiques de la celebració de la Lliga del Madrid.
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: Freeheld
Història d'amor de Laurel Hester i Stacie Andrée i la seva lluita per la justícia. A la condecorada policia de Nova Jersey Laurel li diagnostiquen càncer i vol deixar la seva pensió guanyada durant anys a la seva parella de fet, la Stacie. No obstant això, els funcionaris legisladors del comtat, que no veuen amb bons ulls la parella homosexual, conspiren per evitar-ho.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.15
Tria 33
Propostes de Cultura Popular
Pau Benavent va fins a Calella per recomanar l'Aplec Pairal de Catalunya, una de les grans cites sardanistes de la temporada. Del Maresme es desplaça fins a l'Eixample per conèixer la Fira Modernista. Finalment, es mostren algunes de les activitats del Dia de l'Associacionisme Cultural.
Altres
Durada: 15'
00.30
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.00
El Faro, cruïlla de camins
Per primera vegada des de fa temps, el Ricardo i la Carmen, la seva mare, estan d'acord en una cosa: no té cap sentit que el Luis continuï ocultant a la Irene que el Gonzalo ha mort arran de la intoxicació provocada pels bolets. Mentrestant, al Faro es descobreix el doble joc de l'Eva.
Sèries
Durada: 50'
02.50
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Shu-Shu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.00
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 60'