Franja La 1

Divendres, 26 maig de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Especial 400
Es fa un programa especial per ser l'emissió número 400. Els plats que cuinen els Torres són, de primer, un tàrtar de pernil ibèric, i, com a segon, un caneló de tonyina original.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La recerca que duen a terme l'Alicia i el Rober és força complicada. Mentrestant, Eugenio Oliver no té més remei que admetre que era a Madrid la nit en què el violador va atacar a la seva primera víctima. El Max, per la seva banda, vol ajudar la seva filla Paty amb el tema del xantatgista.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Acacias 38
Una remeiera confirma que la Teresa està embarassada. La Trini, mentrestant, s'uneix a la timba que l'Antoñito ha muntat a casa del Ramón. El Mauro, per la seva banda, s'enfronta a l'inspector Méndez per permetre que la Cayetana marxés d'Acacias. Finalment, en el missatge l'Elvira diu al Simón que marxa a Turquia per casar-se amb Burak Demir.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 75'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
El programa compleix aquest dissabte tres anys en antena. Per celebrar-ho, emet un repàs dels seus millors moments i Jacob Petrus fa un Facebook Live i respon a les preguntes dels espectadors.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
El Acabose
Antonio Orozco visita aquesta setmana el plató per explicar com va viure la fi del món. El cantautor interpreta el seu paper de jurat de La Voz amb un concursant peculiar i rep la visita de Bertín Osborne i El Aberroncho. A més, el programa ofereix diferents esquetxos protagonitzats per El Cigala i l'Experto en Simpas, entre d'altres.
Altres
Durada: 45'
22.55
José Mota presenta...
Programa d'humor en què s'aborden temes d'actualitat amb el seu particular punt de crítica social i política i que inclou esquetxos, musicals, paròdies televisives i cinematogràfiques i imitacions.
Altres
Durada: 45'
23.40
Pel·lícula: Bienvenidos al sur
L'Alberto és l'encarregat d'una oficina de correus en una ciutat preciosa al nord d'Itàlia. Pressionat per la dona, està disposat a fer qualsevol cosa per aconseguir un trasllat a Milà. Els seus intents per obtenir l'ascens són un desastre i és enviat a una ciutat del sud.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.20
Teleobjetivo
Vecinos en pie de guerra
Els reporters aborden avui, entre altres temes, les mobilitzacions dels veïns de Vitòria contra la recent arribada del conflictiu clan dels Pichis i l'onada d'altercats que ha generat, a Basauri, una sola família, la dels coneguts com a Petetes.
Altres
Durada: 60'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.10
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 110'