Franja TV3

Diumenge, 19 novembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Matrimoni missioner
El programa entrevista Maria Palau i Roger Marco, missioners laics a la República Dominicana. Arreu del món hi ha uns 13.000 missioners espanyols, un 7% dels quals són laics. La Maria Palau i el Roger Marco són un matrimoni que ha passat tres anys a la República Dominicana treballant en un projecte educatiu. Són dos joves missioners que hi han estat enviats per les diòcesis de Tortosa i Sant Feliu de Llobregat.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
13.05
Polònia
La interferència de Rússia al procés català és un concepte que plana sobre l'actualitat d'aquesta setmana. Per sortir de dubtes, Albert Rivera i Inés Arrimadas viatgen al Kremlin per trobar-se amb Vladímir Putin. Mentrestant, el PDeCAT, ara amb el nom de Junts per Catalunya, intenta trobar el màxim suport possible escudant-se darrere de Carles Puigdemont. A més, Miquel Iceta exposa la llista Junts pel Seny, conformada per Ramon Espadaler, Carlos Jiménez Villarejo i molts d'altres. I un professor es troba amb el dilema de com explicar els fets de l'1 d'octubre.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
El tertulià més boig de la televisió té avui el seu minut de glòria al programa. Ningú no es pot imaginar què pot arribar a fer Hugo Gatti quan el provoquen. S'han recopilat els millors moments de l'exporter argentí al Chiringuito. També es descobreixen els nous emojis del procés, Ana Pastor fa un monòleg en comptes d'una entrevista, es presenten unes ulleres que permeten veure la vida en colors i s'emet una escena inèdita de la sèrie de la sobretaula Com si fos ahir.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Ladyfalcó
A l'edat mitjana, una llegenda de caràcter sobrenatural relata la diabòlica venjança del bisbe d'Aquila, que consisteix a fer impossible l'amor entre el Navarre i la Isabel. Aliant-se amb les forces del mal, aconsegueix encisar els amants. Ella es converteix en falcó durant el dia, i ell és un llop gris a la nit. Eternament units i separats, troben un aliat en el jove lacai Philippe, que intenta ajudar-los a conjurar la maledicció del bisbe.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.45
Tarda de cine: A la flor de la vida
Gaspard Dassonville té 63 anys, però viu com si fos jove. És un famós productor de televisió, col·lecciona xicotes d'uns 30 anys i es nega a reconèixer cap signe d'envelliment.
Pel·lícules
Durada: 80'
19.05
Diada dels Minyons de Terrassa
Resum de l'última gran diada de la temporada, en què les tres colles volen completar la seva millor actuació de l'any. Els Minyons tenen intenció de recuperar el tres de deu que ja van fer per Festa Major i també volen portar el dos de vuit sense folre, un castell inèdit per ells. Els Capgrossos de Mataró, que han realitzat un any espectacular, volen descarregar tres castells de gamma extra. I els Castellers de Sants intenten repetir la tripleta de nou amb el tres, el quatre de nou amb folre i el dos de nou amb folre i manilles. Comentaristes: Agustí Forné, Carles Cortés, Joan Beumala, Toni Comas i Anna Vallhonesta.
Altres
Durada: 65'
20.10
Al cotxe
El cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, l'actriu de la sèrie Com si fos ahir Sílvia Bel i l'actor i cantant Bruno Oro són els protagonistes del viatge en cotxe d'aquesta setmana.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Causa general?
El procés per la independència de Catalunya ha arribat als tribunals. I part dels seus protagonistes són a la presó, en llibertat provisional o amb una ordre internacional de cerca i captura. El programa analitza si es tracta d'una causa general contra el procés o si simplement la justícia fa la seva feina amb independència del poder polític.
Altres
Durada: 40'
22.35
Economia en colors
La festa perfecta
Les noves aplicacions tecnològiques per lligar i les empreses de cites ràpides permeten analitzar les dades d'un mercat molt similar al laboral. Tots dos són un mercat de cerca doble. El programa analitza com actuen els homes i les dones en el mercat de les parelles, tant de primera com de segona mà, amb els periodistes Joaquín Luna i Llucia Ramis.
Altres
Durada: 60'
23.35
Quan s'apaguen els llums
Alfredo Evangelista
No hi ha esport que generi més ídols amb peus de fang que la boxa. Un va ser Alfredo Evangelista, l'home que va aguantar dempeus els 15 assalts a Muhammad Ali, però a qui 14 grams de cocaïna el van condemnar a passar 6 anys a la presó. Ara, després de superar un càncer, només somia, a Saragossa, veure sortir cada dia el sol i fabricar un nou campió.
Altres
Durada: 55'
00.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
03.00
Ritmes a l'estudi
Amigos Imaginarios. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Benavent/Bonell. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Blue Heart. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'