Franja La 2

Diumenge, 19 novembre de 2017
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Coro RTVE Fundación Juan March (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Centro de Estudios Judeo-Cristianos estrena curso
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
25 aniversario de los acuerdos de cooperación
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
El mensaje de romanos
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Rezando vamos
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Cáritas Diocesana de Santiago
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Universidad San Pablo-CEU
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los niños primero
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 45'
12.15
El expreso de los Balcanes
Eslovenia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 45'
13.00
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 30'
13.30
Secretos de la Australia salvaje
La laguna
Amb gairebé 7.700 milions de quilòmetres quadrats, el continent australià conté una biodiversitat important. Aquesta sèrie documental en recorre els paisatges a la recerca dels animals més representatius per coneixe'n totes les característiques.
Documentals
Durada: 50'
14.20
Historias de trenes
Tren de las nubes, Perú
Repàs històric dels ferrocarrils més emblemàtics del món.
Documentals
Durada: 25'
14.45
Huellas terrestres vistas desde el cielo
El enigma de los geoglifos
Els geoglifos són dibuixos als turons o al mateix sòl fets per la mà de l'home. Ningú en coneix el nom dels autors, per la qual cosa tots estan envoltats de misteris i llegendes.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La gran sequía: Empieza la sequía, Yellowstone salvaje: La frontera helada i Yellowstone salvaje: Verano grizzly: A l'estiu, Yellowstone es transforma en un paradís de vida silvestre amb un cruel costat fosc que castiga els que no estan preparats i obliga tots els animals a sobreviure.
Documentals
Durada: 140'
18.40
El señor de los bosques
En aquest capítol està convidada l'escriptora Spido Freyre, amb la qual es descobreix la selva d'Irati.
Documentals
Durada: 35'
19.15
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
La historia del español bueno
L'espai arriba a Budapest després de visitar el trifini, punt on es troben les línies frontereres de tres països, República Txeca, Àustria i Hongria. A la capital magiar s'explica la història d'Ángel Sanz Briz, el diplomàtic espanyol que va salvar 5.000 jueus de l'Holocaust.
Documentals
Durada: 30'
19.45
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Cáceres
En aquest nou episodi, els espectadors descobreixen el Palau dels Golfines, la Torre de Bujaco o la Torre de les Cigonyes, entre altres llocs emblemàtics de Càceres, a més de conèixer la seva gastronomia i riquesa natural. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 50'
20.35
Órbita Laika: se mueve
Jorge Blass-Transporte
L'il·lusionista Jorge Blass va al programa d'avui per demostrar que la màgia i la ciència estan més relacionades del que un pugui pensar. A més, el físic experimental i divulgador Dani Jiménez fa experiments espectaculars amb el buit.
Altres
Durada: 55'
21.30
Cachitos de hierro y cromo
Good Morning, Britain
El programa repassa aquesta setmana el millor de la música britànica des dels anys 80. Un recorregut pels precedents, influències, estètica i successors del britpop.
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Magical Girl
El Luis, professor de literatura a l'atur, intenta fer realitat l'últim desig de la seva filla Alicia, una nena de 12 anys malalta de càncer terminal. Vol tenir el vestit oficial de la sèrie japonesa de dibuixos animats Magical Girl Yukiko. L'elevat preu del vestit porta el Luis a intentar trobar els diners de forma desesperada quan coneix la Bárbara, una atractiva jove casada que pateix trastorns mentals, i que està relacionada amb el Damián, un professor retirat amb un passat tempestuós. Tots tres queden atrapats en una xarxa fosca de xantatges, en què instint i raó entren en conflicte.
Pel·lícules
Durada: 160'
01.10
Pel·lícula: El Bola
El Bola és un noi de 12 anys que viu en una atmosfera violenta i sòrdida. La seva situació familiar, que oculta avergonyit, l'incapacita per relacionar-se i comunicar-se amb altres xavals.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.35
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 145'
05.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 60'