Franja La 1

Diumenge, 19 novembre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'
09.05
Seguridad vital
Avui es parla de la posició de les mans al volant per realitzar maniobres amb seguretat. També es repassen les normes de circulació i els elements obligatoris per anar en bici per ciutat.
Altres
Durada: 30'
09.35
Comando actualidad
Comida sospechosa
La majoria dels aliments amaga glutamat, un additiu que incrementa les ganes de menjar. D'altres contenen carboni actiu, un ingredient que es fa servir tant per elaborar pa com per fabricar plantilles de sabates. I la tonyina està en el punt de mira.
Altres
Durada: 65'
10.40
MasterChef Celebrity
Només cinc aspirants arriben avui a les cuines del programa i el jurat els ha preparat una nit que no oblidaran. Amb el primer plat, han de conquistar els seus familiars, que s'asseuen al restaurant del programa. A la prova d'exteriors cuinen en food trucks un menú de Carlos Maldonado. I en l'eliminació es troben plats amb ingredients molt greixosos que han de corregir amb l'ajuda del xef Toño Pérez.
Altres
Durada: 200'
14.00
Flash moda
Al programa d'avui es donen les claus per treure el màxim partit al cabell aquest hivern. A més, es proposen algunes peces que no poden faltar a l'armari i es parla amb l'actriu Adriana Ugarte per conèixer quins són els seus bàsics imprescindibles.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Burgenland
La María troba una postal a la bústia del seu fill, el Paul, que actualment treballa a Xangai, on li anuncia que aviat es convertirà en pare.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Chapuzas y otros desastres
La Silke i l'Stefan esperen el seu segon fill i compren una casa als afores, però necessita algunes reformes. La quadrilla del senyor Panter apareix per acabar les obres com més aviat millor, encara que els seus peons no són els més treballadors. Mentrestant, sorgeixen problemes en la parella.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Dream Hotel: Emiratos
Marcus Winter espera una visita important a l'Emirates Palace Hotel. Es tracta del representant d'un dels seus operadors turístics. No obstant això, no arriba ell, sinó la seva substituta, una senyoreta d'allò més exigent i reticent amb la manera en què el Marcus ha de tractar els clients.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Everest
Descriu el recorregut impressionant de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu mai conegudes pels humans. Els alpinistes han de posar a prova la seva fortalesa mental lluitant contra la fúria desfermada dels elements per superar obstacles impossibles en un esforç desesperat per sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: Algunos hombres buenos
El tinent Kaffe és un jove i prometedor advocat de la Marina que té una reputació excel·lent. Per això els seus superiors li confien la defensa de dos marines acusats d'un assassinat durant una acció disciplinària, i resulta tot un desafiament.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.05
Pel·lícula: Los confidentes
Set històries entrellaçades i ambientades a Los Angeles, protagonitzades per un executiu de Hollywood, la seva dona, la seva amant, una estrella de rock, un vampir i un segrestador.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.35
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Su negociación
Emissió dels capítols Motivo envenenado, Breve interludio i Su negociación.
Sèries
Durada: 125'
05.40
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 20'